Лілія Ребрик готується до майбутніх пологів: про що дружина Андрія Дикого говорить з майбутньою донькою

Лілія Ребрик зовсім скоро стане мамою втрете. В передчутті зустрічі з донечкою ведуча ділиться емоціями із шанувальниками. Про що говорить з немовлям майбутня матуся – читайте на сайті "Один Факт".

Лілія Ребрик ось-ось подарує своєму чоловікові Андрію Дикому третю донечку. Перебуваючи в передчутті майбутньої зустрічі із маленькою красунею, майбутня матуся ділиться у соцмережі InstagramInstagram своїми емоціями щодо перебігу вагітності і майбутніх пологів.

Лілія Ребрик розповіла про перебіг вагітності
Лілія Ребрик розповіла про перебіг вагітності

Ведуча зізнається, що переносити третю вагітність їй набагато легше, аніж перші дві.

По-своєму особлива — саме так характеризує цю вагітність Лілія Ребрик

Вона називає свій сьогоднішній стан хвилюючим і, незважаючи на те, що переживає вагітність вже втрете — все одно відчуває себе, наче стане мамою вперше. Лілія зізнається фолловерам, що зараз вона не втомлюється так, як це було раніше, адже дає собі час на відпочинок.

А ось обстріли ведуча переносить важко. За словами Ребрик — кожен неспокійний день для неї — великий стрес. І не тільки тому, що вона турбується за своїх старших доньок, а ще й через те, що її чоловік, Андрій Дикий, зараз служить в ЗСУ.

Боюся заглядати в стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого) — натякає шанувальникам ведуча.

Одночасно с цим Лілія Ребрик знаходить у своєму стані вагітності і деякі переваги. Наприклад, після 6-го місяця в неї, нарешті, зник токсикоз:

Як рукою знало! – пише телеведуча

За словами Лілії Ребрик, такий стан легкості і незнайомого донині приємного відчуття вона переживає вперше. Адже під час вагітності старшими дівчатами, Діаною і Поліною, токсикоз залишався поряд з ведучою на протязі усіх дев’яти місяців.

Серед плюсів третьої вагітності Лілія Ребрик виділяє також появу зайвих кілограмів, які вона називає “найщасливішими”, а ще те, що в неї під час третьої вагітності добре відросло волосся.

З головних мінусів вагітності Ребрик виділяє мінливий настрій:

Емоції зашкалюють, тут все стабільно – пише ведуча

А ще Лілія розповіла, що попри всі негаразди і мінуси чекає на появу донечки разом із її сестричками та майбутнім батьком Андрієм Диким. Вона зізналась, що зараз мріє про те, як вже вп’ятьох вони будуть облаштовувати побут і щодня розмовляє з донечкою, яка знаходиться в животику. Каже їй про те, як її тут всі люблять і чекають.

Старші доньки Лілії Ребрик: Діана та Поліна
Старші доньки Лілії Ребрик: Діана та Поліна

Нагадаємо, що Лілії Ребрик лікарі поставили дату пологів на березень 2024 року. То ж, в неї є ще понад місяць для того, щоб насолодитись вагітністю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?