34-річний Positiff порівняв відносини з колишньою та нинішньою: “У нових стосунках я вже зовсім інша людина”

Positiff після розставання з Надею Дорофєєвою розпочав сольну кар'єру. Останній трек "Гаснуть ліхтарі" дуже нагадує особисте життя артиста – розставання й початок нового етапу.

У композиції “Гаснуть ліхтарі” ліричний герой переживає з приводу закінчення відносин. Його надії згасли, немов ліхтарі. Далі відбувається метаморфоза, і в серці самотнього чоловіка запалюється світло, яке й виводить із темряви.

Олексій Завгородній підтвердив Viva!, що насправді в його особистому житті все так і сталося. Уперше розставання юнак пережив ще в юнацькому віці, коли кохана віддала перевагу його другу.

Позитив порівняв колишню дружину та нову кохану

Вдруге сердечну драму Позитив пережив кілька років тому. Розлучившись із дружиною. Вони особливо не сварилися, розв’язали всі питання цивілізовано, поставившись із повагою один до одного.

Все ж певні уроки з першого шлюбу Олексій виніс. Він багато аналізував різні моменти співжиття з Анною Андрійчук. Дійшов висновку, що за певних обставин припустився помилок, а в деяких випадках чинив, як належить.

Позитив порівняв колишню дружину та нову кохану

Тож навчений гірким досвідом, в нових стосунках став більш свідомим та уважним. Головне, що втямив Positiff: треба багато говорити з партнеркою. У процесі комунікації буде вирішено переважну більшість накопичених проблем.

Дивно, що за 15 років спільного життя з Анною, артист не дійшов до цих простих тез. Вони були знайомі зі шкільної лави. За 7 років знайомства одружилися. У 2020 році розлучилися, але широкому загалу сповістили про це лише у квітні наступного року.

Завгородній не приховує, що нині його серце зайняла дівчина з шоубізу. З нею у співака все відбувається по-іншому, зовсім не так, як у попередньому шлюбі. Імені своєї обраниці чоловік на загал не називає. Та з натяків, що вона танцює, стало зрозуміло: мова йде про Юлію Сахневич, у парі з якою Позитив брав участь у “Танцях з зірками” напередодні розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.