Рейчел 27, Черіті 28, Мішиній 34, а Огнєвіч – 38: як виглядають “Холостячки” в Америці та Україні (ФОТО)

Третій сезон "Холостячки" в Україні відстрочили через війну. Натомість можемо порівняти двох головних героїнь з їхніми прототипами у США. Невже наші гарніші?

На адресу шоу “Холостячка” завжди чується багато засуджень. Мовляв, неправильно, щоб довкола однієї дівчини крутилося так багато чоловіків. З усім тим телепрограма популярна як в Україні, так і в США.

Ксенія Мішина

Першою українською “Холостячкою” стала популярна акторка, що сама виховує сина Платона. Ксенія довго перебирала претендентами на свої руку й серце. Врешті зупинила вибір на гумористі Еллерті. Та жаданого щастя не сталося. Олександр накивав п’ятами в Америку, а кохана залишилася в Києві під обстрілами.

Українські та американські Холостячки

Злата Огнєвіч

Подібною неприємністю закінчилася участь у шоу й для кримчанки. Обранець Злати, який відтіснив решту суперників під час знімання “Холостячки”, полишив зірку за кілька місяців по завершенні шоу, відзначивши, що більше не кохає її. Андрій Задворний уже встиг одружитися, тоді як Огнєвіч поки залишилася холостячкою.

Українські та американські Холостячки

Рейчел Реккіа

Телеведуча взяла участь у 26-му сезоні американського “Холостяка”. До того як втрапила в реаліті-шоу дівчина збиралася стати льотчицею. Вона навіть працювала якийсь час льотною інструкторкою. На жаль, Рейчел не вдалося повністю заволодіти увагою Клейтона Ечарда. Тож посіла лише 2 місце. Натомість заручилася з Тіно Франко, якого обрала в рамках іншого шоу “Холостячка”. Але до весілля справа не дійшла через зраду коханого.

Українські та американські Холостячки

Черіті Лоусон

Ця темношкіра красуня брала участь у “Холостяку” відразу після Рейчел. Вийшло менш вдало – поїхала додому вже у 8-му епізоді. Натомість стала героїнею “Холостячки 20”. Тож у дівчини з розбитим серцем, яка є сімейною лікаркою, з’явився шанс знайти нове кохання.

Українські та американські Холостячки

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?