Як виглядає та чим живе єдина дочка Кузьми Скрябіна: працелюбна дівчина, що не пішла стопами батька (фото)

Андрій Кузьменко, більш відомий під сценічним псевдонімом Кузьма Скрябін, залишив по собі красуню-донечку. Як вона виглядає та з чим пов'язала своє життя – читайте далі у статті.

Андрій Кузьменко загинув у лютому 2015 року внаслідок автокатастрофи біля села Лозуватка, що на Дніпропетровщині. Відомо, що він був у шлюбі з мисткинею Світланою Бабійчук, і разом вони виховували доньку Марію-Барбару, проте найчастіше використовується саме друге – Барбара. Таке незвичайне ім’я Андрій дав донечці на честь своєї улюбленої акторки, з якою був особисто знайомий – Барбари Брильської. Дехто з читачів пам’ятає її з фільму “Іронія долі”. На момент смерті Андрія Кузьменка його донечці було всього 17 років, і вона важко переживала цю втрату.

Як виглядає та чим займається єдина красуня-донечка Кузьми Скрябіна
Як виглядає та чим займається єдина красуня-донечка Кузьми Скрябіна

Відомо, що зараз Барбарі Кузьменко 26 років, і проживає вона у Києві. Жінка одружена та за осватою є дерматовенерологом. Професію вона обирала після того, як вилікувала тяжку форму акне в закордонних спеціалістів, до яких її возив особисто батько. Зараз єдина донька Кузьми Скрябіна працює за спеціальністю – є практикуючим дерматологом і ін’єкційним косметологом в одній з київських клінік.

Дівчина ніколи не хотіла зіркового життя та слави, проте отримує купу компліментів від фанатів у соціальних мережах. Так, Барбара Кузьменко виглядає приголомшливо, а на фотографіях з весілля схожа на справжню принцесу завдяки пишній сукні, бездоганному макіяжу та зачісці. Все ж, багато фанатів творчості Андрія Кузьменка відмічають, що Марія-Барбара – копія батька.

Як виглядає та чим займається єдина красуня-донечка Кузьми Скрябіна

Відомо, що обранцем єдиної доньки Кузьменка став Віктор Тур, із яким вона познайомилася в університеті. Пара побралася в 2019 році, до цього пробувши у стосунках аж 5 років. Зараз Віктор і Барбара проживають разом у Києві та виховують песика. У вересні 2023 року вона стала хрещеною мамою, а чи зараз планує власних дітей – невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?