В чому секрет краси 47-річної Марічки Падалко: як ведуча підтримує сталевий прес та лице без зморшок

Марічка Падалко захоплює фанатів не лише своїм професіоналізмом, а й "вічно молодим" та підтягнутим виглядом. І не дивно, адже попри всі життєві негаразди ведуча не зраджує своїм звичкам.

Багато хто погодиться, що у свої майже 50 років виглядає на декілька десятків літ молодше. Впевнені, не менше людей хотіли б знати секрети її молодості. Попри розлуку з дітьми та чоловіком, вона не опускає рук та не зраджує своєму захопленню спортом і відповідальності перед громадянами рідної країні. Так, свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram Марічка Падалко майже повністю присвятила новинам, які пише під новими публкаціями, де зрідка показує і себе.

Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою
Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою

Секрети молодості Марічки Падалко

Не тільки сила духу та любов до рідних тримає телезірку “на плаву”. Марічка Падалко дуже активно займається спортом: вона може пробігти марафон (а це, на хвилиночку, 47 кілометрі), без зайвих зусиль заплисти на вейкборді, і щоразу за можливості пробує нові та доволі екстремальні види спорту. Тому жінка може похизуватися не лише “сталевим пресом”, а й неймовірною витривалістю. На думку самої Марічки Падалко, рух – це не лише про зереження краси, а й про довге та енергійне життя. Як бачимо, її переконання мають підґрунтя, адже так виглядати і таке могти в 47 років – справді потужно.

Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою
Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою

Хоч зараз зірка не часто з’являється на телебаченні, але коли робить це – вражає всіх своїм приголомшливим виглядом. І це не лише про обличчя майже без зморшок чи ідеальну фігуру, а й про модний макіяж та вишуканий одяг. Марічка Падалко не лише красива, а й розумна та відповідальна жінка – вона активно працює, волонтерить та займається поширенням правдивої інформації, і, зокрема, про різноманітні благодійні ініціативи. Так теледіва стала амбасадоркою такого явища, як донорство крові, та закликала шанувальників поширювати це серед знайомих – наступного разу візміть з собою в пункт здачі крові друга чи подругу.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.