“Поділюся з вами своїми інсайдами”: відома українська реперка Alyona Alyona розповіла про стосунки з їжею

Відома українська реперка Alyona Alyona розповіла фолловерам про свій досвід схуднення і пообіцяла більше подробиць після Євробачення. Подробиці читайте в матеріалі від "Один Факт".

Українська реперка Alyona Alyona вперше поділилась із суспільством своїм досвідом схуднення.

Українська виконавиця репу вперше поділилась із суспільством своїм досвідом схуднення
Українська виконавиця репу Alyona Alyona вперше поділилась із суспільством своїм досвідом схуднення

Питання правильного харчування та взаємовідносин із їжею виявилось для виконавиці настільки складним, що їй довелося навіть звернутись до психотерапевтів.

Я почала займатися із психотерапевтами і з одним із них працюю саме з розладами харчової поведінки – зізнається Alyona Alyona.

А ще Олена пообіцяла фолловерам, що трохи пізніше поділиться з ними своїми інсайдами та відкриттями стосовно правильного харчування і питання щодо того, звідки і чому з’являється зайва вага.

Розкажу про свої стосунки з їжею, звідки воно в мене взялося, з якого віку, над чим я більше працюю — пообіцяла реперка.

Alyona Alyona також зазначила, що вже розібралась із своїми найбільшими помилками стосовно харчування. На її особисту думку — все це дуже цікаво, але наразі ділитись такою інформацією… просто немає часу.

Реперка Alyona Alyona зараз приділяє багато уваги підготовці до Євробачення, тому на спорт в неї часу нема
Реперка Alyona Alyona зараз приділяє багато уваги підготовці до Євробачення, тому на спорт в неї часу нема

Справа в тому, що співачка наразі зосереджена на підготовці до міжнародного конкурсу Євробачення і тому більшу частину свого вільного часу вона витрачає на збори, а не на спортивні тренування.

Alyona Alyona додала, що наразі її мета — не схуднути, а підтримати свою вагу на однаковому рівні, тримати тонус.

Зараз мета в Alyona Alyona: підтримання тонусу і контроль ваги
Зараз мета в Alyona Alyona: підтримання тонусу і контроль ваги

За її словами, іноді — при дуже напруженій роботі, вона втрачає від 5 до 10 кг своєї маси тіла. Але бувають і такі моменти, коли вага стоїть на місці. Звісно, головне завдання співачки зараз – не набрати зайвого.

Свій енергетичний ресурс вона витрачає на більш пріоритетні завдання. І головним з них для неї зараз є саме конкурс “Євробачення”.

Раніше Alyona Alyona зізнавалась, що в дитинстві біла жертвою буллінгу. Її лупцювали інші діти – за зайву вагу. Хейт в її сторони йшов не тільки від старшокласників, але й від рідних.

Реперка зізнавалась, що її рідна мама іноді могла подивитись на дівчинку таким поглядом, ніби вже достатньо їсти. А тато майбутньої зірки йшов ще далі і задавав Олені зовсім незручні питання. Наприклад, чи пролазить донька ще в двері або ж чи налазить на дівчину її одяг.

 

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".