“Нас буде п’ятеро”: Лілія Ребрик розкрила секрет міцних стосунків з чоловіком і розповіла про дату пологів

Лілія Ребрик зараз знаходиться на сьомому місяці вагітності. "Один Факт" дізнався, коли в телеведучої та її чоловіка, Андрія Дикого, народиться третя дівчинка. Залюбки ділимося інформацією із вами.

Лілія Ребрик – відома ведуча, яка веде на українському каналі “Дім” одразу дві програми: “Дочекаюсь” і “Ранок вдома”.

Зараз зірка телеекранів знаходиться у цікавому становищі — на сьомому місяці вагітності. Разом із своїм коханим чоловіком, Андрієм Диким — Лілія чекає на народження третьої донечки. Нагадаємо, в подружжя, яке разом вже понад 12 років — вже є дві старших доньки, яких звуть Поліна та Діана.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року
Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року

Днями Лілія Ребрик розповіла, як проходить її третя вагітність, на яку вона зважилась в 42 роки. Ведуча є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Нещодавно вона запропонувала своїм підписникам задати їй відверті питання у коментарях.

Звісно, користувачів більш за все цікавила імовірна дата пологів. Лілія залюбки поділилася інформацією з цього приводу.

У березні нас буде п’ятеро — розповіла своїм шанувальникам Ребрик.

А ось з приводу точної дати ведуча поки що вагається. Поки в Лілії Ребрик є тільки припущення. Вона розповіла, що обидві її старші донечки народилися 30 числа.

Дика По… – 30 квітня, Дика Ді – 30 серпня – зазначила щаслива матуся.

Щодо дати народження молодшенької сестрички для донечок — ведуча поки що вагається із відповіддю і ставить замість точної дати знак питання:

??? березня. Але це вже як красуня вирішить — пожартувала Ребрик у соцмережах

Лілія Ребрик познайомилась зі своїм нинішнім чоловіком Андрієм Диким у 2011 році — під час участі у телевізійному проекті “Танці з зірками”. На той момент вони обидва були в інших стосунках і довгий час не могли піддатися своїм почуттям.

Їх стосунки почались вже після участі в іншому проекті: “Слов’янський бульвар”. Наприкінці 2011 року Лілія Ребрик та Андрій Дикий побралися. В шлюбі в них народилося дві донечки і зараз подружжя чекає на третю дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.