“Нас буде п’ятеро”: Лілія Ребрик розкрила секрет міцних стосунків з чоловіком і розповіла про дату пологів

Лілія Ребрик зараз знаходиться на сьомому місяці вагітності. "Один Факт" дізнався, коли в телеведучої та її чоловіка, Андрія Дикого, народиться третя дівчинка. Залюбки ділимося інформацією із вами.

Лілія Ребрик – відома ведуча, яка веде на українському каналі “Дім” одразу дві програми: “Дочекаюсь” і “Ранок вдома”.

Зараз зірка телеекранів знаходиться у цікавому становищі — на сьомому місяці вагітності. Разом із своїм коханим чоловіком, Андрієм Диким — Лілія чекає на народження третьої донечки. Нагадаємо, в подружжя, яке разом вже понад 12 років — вже є дві старших доньки, яких звуть Поліна та Діана.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року
Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року

Днями Лілія Ребрик розповіла, як проходить її третя вагітність, на яку вона зважилась в 42 роки. Ведуча є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Нещодавно вона запропонувала своїм підписникам задати їй відверті питання у коментарях.

Звісно, користувачів більш за все цікавила імовірна дата пологів. Лілія залюбки поділилася інформацією з цього приводу.

У березні нас буде п’ятеро — розповіла своїм шанувальникам Ребрик.

А ось з приводу точної дати ведуча поки що вагається. Поки в Лілії Ребрик є тільки припущення. Вона розповіла, що обидві її старші донечки народилися 30 числа.

Дика По… – 30 квітня, Дика Ді – 30 серпня – зазначила щаслива матуся.

Щодо дати народження молодшенької сестрички для донечок — ведуча поки що вагається із відповіддю і ставить замість точної дати знак питання:

??? березня. Але це вже як красуня вирішить — пожартувала Ребрик у соцмережах

Лілія Ребрик познайомилась зі своїм нинішнім чоловіком Андрієм Диким у 2011 році — під час участі у телевізійному проекті “Танці з зірками”. На той момент вони обидва були в інших стосунках і довгий час не могли піддатися своїм почуттям.

Їх стосунки почались вже після участі в іншому проекті: “Слов’янський бульвар”. Наприкінці 2011 року Лілія Ребрик та Андрій Дикий побралися. В шлюбі в них народилося дві донечки і зараз подружжя чекає на третю дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?