Зірка “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару виходить заміж не за Юрія Ткача: сукню обирає з народом

Українська акторка Ірина Сопонару вирішила обрати весільну сукню разом із шанувальниками в соцмережах. Які весільні образи запропонувала Ірина на розгляд — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Українська акторка та зірка проекту “Жіночий Квартал” Ірина Сопонару незабаром виходить заміж за британця на ім’я Ріс.

Підготовка до весілля вже йде повним ходом і про це свідчать дописи у соцмережі Ірини в Instagram. Наприклад, нещодавно акторка запропонувала своїм фолловерам… допомогти їй з вибором весільної сукні і запропонувала декілька цікавих та стильних весільних суконь на розгляд.

акторка Ірина Сопонару запропонувала шанувальникам обрати із нею весільну сукню
акторка Ірина Сопонару запропонувала шанувальникам обрати із нею весільну сукню

На світлинах, якими Ірина Сопонару поділилася зі своїми фолловерами — присутні декілька весільних суконь у різних стилях та дизайнах. Є серед них довгі та короткі моделі, варіації з пишною юбкою та приталені.

Завдяки новому допису Ірини в її шанувальників з’явилася реальна можливість допомогти акторці із вибором найкращого та найвлучнішого весільного образу.

Ірина Сопонару зараз активно взялася за організацію власної весільної церемонії. Акторка займається і вибором локації для урочистого заходу, і складає список гостей, і сукню для весілля встигає обирати.

Що стосується самого весілля, то воно відбудеться у травні 2024 року. Сама Ірина наголосила, що бажає, аби ця значуща для її життя подія відбулася саме в рідній Україні.

Наприкінці минулого року Ірина Сопонару розповіла історію знайомства зі своїм майбутнім чоловіком Рісом. Це був травень 2021 року, а знайомство закоханих стало доволі тривіальною подією.

Ірина та Ріс побачили одне одного в одному з популярних закладів. Хлопець підійшов до неї познайомитися, вони трошечки поговорили і.. обмінялися персональними акаунтами Instagram.

З того світлого моменту пройшло близько півтора роки, перш ніж їх пара заручилася. За цей час Ірина зі своїм коханим встигли відвідати багато чуттєвих побачень і вечірок, їздили разом у подорожі. Після початку військових дій молодята разом виїхали з країни, але через певний час знов повернулись назад.

Сама Ірина тоді зазначала, що для неї є великою гордістю – бути українкою. Навіть попри усі негаразди, що зараз відбуваються.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?