Чи є роман між Андрієм Данилком і мамою Вєрки Сердючки Інною Білоконь: стосунки не як у Потапа і Насті

Поряд з Андрієм Данилком ніхто ніколи не бачив іншої дівчини окрім землячки Інни Білоконь. Вони разом грали на сцені, тепер співають, та й вільний час переважно проводять гуртом.

Якщо виконавець ролі Вєрки Сердючки може собі дозволити гуляти, з ким завгодно та скільки завгодно, то з “мамою” зовсім інша історія. Інна Білоконь давно одружена з полтавцем Олегом.

Чи є роман між Данилком та Білоконь?

Разом вони виростили доньку, відправили на навчання до Польщі й минулого року видали заміж. В Інстаграмі Інни “Адольфівни” є чимало світлин, які підтверджують, що стосунки в родині доволі теплі. Вони з чоловіком і обіймаються, і цілуються, і дні народження відзначають.

Чи є роман між Данилком та Білоконь?

Та якщо погортати стрічку новин в Інтернеті, виходить, що Білоконь переважно перебуває поряд не з законним чоловіком, а з партнером по сцені Андрієм Данилком. Можна також знайти купу фотопідтверджень роману двох зірок – і обійми, і поцілунки. Багато хто думає, що вони таки пара.

Чи є роман між Данилком та Білоконь?

Андрій уже втомився пояснювати, що з Інною вони просто друзі. Їхня співпраця настільки тривала, що можуть навіть поселитися в одному готельному номері, але нічого крамольного не робитимуть.

Просто обидва перебувають на одній хвилі, розуміють одне одного з пів слова, тому їм легко спілкуватися. Вони близькі люди, але без натяку на романтику. Коли перебувають у Києві, Білоконь може запросто завітати на квартиру до Данилка й влаштувати генеральне прибирання. Потім ще й на кухні поклопочеться, щоб наготувати смаколиків.

Чи є роман між Данилком та Білоконь?

Якось під час гастролей відзначали день народження Андрія в Единбурзі. Іменинник, підігрітий кількома тостами, поцікавився, чому свого часу Інна не вийшла за нього заміж, на що артистка відповіла питанням у лоб: “А ти пропонував?” Отож Данилку залишається лише одне – змиритися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?