Як виглядає та чим живе єдиний син Тіни Кароль: талановитий парубок, який виріс копією покійного батька

Тіна Кароль популярна співачка. В неї є й інша сторона життя — син Веніамін Огір, якому в листопаді 2023 року виповнилося 14 років. Читайте в матеріалі "Один Факт", чим займається цей хлопець.

Тіна Кароль не часто ділиться подробицями свого приватного життя. На сторінці співачки в Instagram публікуються світлини та відеоролики, які переважно стосуються її музичних робіт та зйомок у кліпах. Але іноді співачка все публікує світлини із своїм єдиним сином від шлюбу з Євгеном Огіром.

Сина Тіни Кароль звуть Веніамін. Зараз хлопцю вже виповнилося 14 років і він все більше стає схожим на свого рідного батька. Цей парубок незважаючи на свій юний вік має доволі високий зріст. Власне, Веніамін вже наздогнав за параметрами зросту свою зіркову матусю і, мабуть, скоро її пережене.

 

Тіна Кароль і її син Веніамін
Тіна Кароль і її син Веніамін

На рідкісних світлинах з ним, які Тіна Кароль виставляє на своїй сторінці, Веніам виглядає ну дуже  дорослим. Риси обличчя в нього лише віддалено нагадують саму Тіну. А ось схожість із померлим батьком, Євгеном Огіром — вражаюча.

Зараз мама та син бачаться не часто. Справа в тому, що Веніамін навчається у Великій Британії і тому із зірковою матусею йому доводиться бачитись лише на великі свята. Ось, наприклад, на Різдво, яке українці вперше святкували за новим стилем – 25 грудня 2023 року, Веніамін Євгенович приїхав в гості до мами, в Україну. Співачка із нащадком влаштували родинні посиденьки і разом приготували святкову вечерю до Різдва. Веніамін, як справжній матусин помічник і господар, займався нарізанням складових до салату. Тіна ж співала колядки.

Веніамін Огір дуже схожий на свого батька
Веніамін Огір дуже схожий на свого батька

Після різдвяних свят Веніамін знов відправився до Британії на навчання. Нагадаємо, що він для Тіни Кароль — єдиний син. Він народився у шлюбі з відомим українським продюсером Євгеном Огіром.

В свої 14 років парубок успішно навчається у британській елітній школі Repton Preparatory School, а ще — має чимало інших захоплень окрім навчання. У вільний час Веніамін займається фехтуванням, відточує власні навички гри на барабанах та фортепіано, а ще – відтанцьовує справжній український гопак.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?