Катерина Бужинська з чоловіком-болгарином поділили близняток за зовнішністю: доня татова, а синочок – мамин

Співачка Катерина Бужинська частенько викладає в мережу світлини зі своїми молодшими дітьми та їхнім татусем. Цього разу під час прогулянки батьки розділили дітей.

Катерина Бужинська виклала в Інстаграм-сторіз фото з сімейної прогулянки. На світлинах присутні співачка, її благовірний Дімітар Стойчев та діти-близнята. 7-річні Катруся й Дмитрик ростуть немов на дріжджах і кожного разу виглядають по-новому.

На цей раз українка виставила знімки дітей разом та окремо з батьками. На думку зірки, донечка є копією тата, а синочок навпаки схожий на неї. Тож у кіно та в ресторан сходили всім гуртом недарма – врешті визначилися, хто на кого схожий.

На кого схожі діти Катерини Бужинської

Свою старшу доньку від другого шлюбу 44-річна знаменитість демонструє підписникам не так часто. Олені нині 17 років, і вона навчається у Німеччині, тоді як матуся з чоловіком та молодшими дітьми мешкає в Болгарії.

Перший шлюб Катерини з Юрієм Квеленковим був бездітним. У 19 років Бужинська завагітніла, та благовірний настояв на аборті. Тоді на дівчину звалилася слава, тож продюсер не хотів втрачати можливості заробити якомога більше грошей.

На кого схожі діти Катерини Бужинської

Згодом Катерина познайомилася з хірургом Володимиром. Чоловік був одруженим, але заради співачки покинув родину. У цьому шлюбі народилася донечка. Та щасливої сім’ї побудувати не вдалося. Чоловік покинув жінку разом із дитиною.

Лише тепер, коли Бужинська познайомилася з болгарським бізнесменом, вона відчула, що таке справжнє родинне щастя. Разом із Дімітром вони ростять близнят, яких назвали на честь мами й тата. Діти все більше змінюються і стають не схожими один на одного. Та й зростом Катя та Діма теж помітно відрізняються.

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.