В’ячеслав Довженко пояснив причину гарних стосунків з ексдружиною Ксенією Баша: “Виключно її мудрість”

У 2018 році зірка "Кіборгів" В'ячеслав Довженко розлучився з дружиною Ксенією Баша-Довженко. Акторам, що мають двох синів, більше ділити нічого, тому зуміли порозумітися.

Шлюб В’ячеслава та Ксенії тривав довгих 20 років. За цей час вони встигли практично поріднитися. Навіть тепер, коли жінка має нового обранця, вони зі Славою продовжують спілкуватися, немов рідні люди.

В’ячеслав Довженко розповів про стосунки з колишньою дружиною

Довженко вважає колишню мудрою і прекрасною жінкою, хорошою мамою дітям та чудовою актрисою. Але стосунки між ними себе віджили. Вони з подружжя перетворилися на родичів, які просто співіснують разом.

Тому біло прийняте спільне рішення роз’їхатися. І дорослі, й діти сприйняли цей момент важко. Та згодом усе залагодилося. Сини усвідомили, що в них є і мама, і тато, і обоє вони поряд.

В’ячеслав Довженко розповів про стосунки з колишньою дружиною

Нині молодший Василь живе по черзі з мамою і татом. 14-річний підліток щотижня змінює місце дислокації. В’ячеслав вважає це дуже раціональним, адже може займатися сином повноцінно. Старший Іван здобуває акторську професію у Карпенка-Карого. Він мешкає окремо від батьків зі своєю дівчиною.

На цей час серце актора зайняте дітьми та собакою. Представницям слабкої статі буде важко конкурувати з цим. Чи наступить удруге на граблі з одруженням, Довженко не певен.

В’ячеслав Довженко розповів про стосунки з колишньою дружиною

Адже з віком прийшло усвідомлення, що за першим захопленням та закоханістю обов’язково прийде охолодження. Будувати стосунки, підшуковуючи спільні пазли, які зійдуться, дуже важко.

Все ж актор не виключає можливості одружитися знову. Щоправда, не знаю, коли і як це може відбутися. Коли з’являться ці серйозні стосунки, В’ячеслав обіцяв не приховувати це від шанувальників.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?