Спільний секрет Сумської, Каменських та інших зірок: що робить їх красивими як з обкладинки у віці ягідки

Здорове тіло, бездоганна шкіра, густе волосся – не лише робота це

Ольга Сумська

Щоб так виглядати у 57 років, артистка щоранку бігає хоча б по півгодини (вийнятком будуть хіба що сильно морозні дні), після чого приймає контрастний душ і випиває велику склянку теплої води з лимоном.

Снідає Сумська-молодша зазвичай кашею та бутербродом із козячим сиром, а не сосисками, яєчнею чи тостами. Акторка надає перевагу рослинній та тваринній їжі, уникаючи оброблених продуктів. Так, Ольга Сумська вже не пригадує, коли востаннє їла шоколадку чи цукерки.

Ольга Сумська розкрила секрети своєї краси і здоров'я: так може кожен
Ольга Сумська розкрила секрети своєї краси і здоров’я: так може кожен

Настя Каменських

Співачка раніше харчувалася по 5 разів на день із перервами у 3 години, обмежуючи себе в кількості кави чи чаю, і випиваючи по 2-3 літри води на день. Окрім того, Каменських тренувалася на виснаження, і тільки нещодавно зізналася в цьому в одному з випусків шоу Євгена Клопотенка. Відомо, що зараз жінка харчується та займається спортом у своє задоволення, і хоч більше не є такою стрункою – почувається і виглядає приголомшливо.

Маша Єфросиніна

Ведуча майже не вживає м’яса, іноді дозволяючи собі страви з птицею. Те, що ви точно не побачите у Маші Єфросиніної на столі – це випічка, газовані напох, консервована, копчена їжа та молочні продукти. Замість солодощів телезірка обирає сухофрукти, пастилу та органічні цукерки з фруктів.

Секретом стрункості вона вважає те, що вживати вуглеводи треба до 15:00. А зі спортивних навантажень Єфросиніна обирає пілатес – ціле направлення, яке розвиває гнучкість та силу ледь не всіх м’язів тіла.

Маша Єфросиніна розкрила секрети своєї краси і здоров'я: так може кожен
Маша Єфросиніна розкрила секрети своєї краси і здоров’я: так може кожен

Оля Полякова

Активна концертна діяльність не дає зірці розслабитися, що вже є непоганим фізичним навантаженням. Окрім того, Оля Полякова полюбляє тренування на свіжому повітрі та відвідини бані.

Режим харчування у співачки такий: хліб та крупи лише вранці, а фрукти – до 15:00 (напевно, це їй порадила давня подружка Маша Єфросиніна).

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.