Вікторія Булітко з “Дізель шоу” знайшла свого музиканта і виходить за нього заміж: як звати коханого зірки?

Акторка з "Дізель Шоу" Вікторія Булітко вперше виходить заміж. Хто став обранцем 41-річної української зірки і коли відбулись заручини — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Акторка українського проекту “Дізель Шоу” Вікторія Булітко вперше виходить заміж. Про це вона повідомила особисто на своєму персональному каналі Youtube.

Радісна подія в житті рудоволосої красуні Вікторії Булітко сталася ще 25 січня. Саме в цю дату відбулися заручини акторки із її коханим чоловіком. Парубок, який полонив дівоче серце — за професією музикант, а звуть його Кирило Попович.

Протягом цілого тижня Вікторії Булітко вдавалося приховувати свою головну таємницю. Цікаво, що пропозицію руки та серця від коханого чоловіка акторка отримала у день свого народження. Вікторія поділилася з українцями подробицями радісної події. За її словами, обранець підготував для неї справжній і дуже приємний сюрприз.

Вікторія Булітко отримала пропозицію руки та серця
Вікторія Булітко отримала пропозицію руки та серця

Спочатку Вікторія разом із Кирилом у день народження дівчини поїхали відпочивати до тиру та у картинг. Трохи постріляли, покаталися на машинках, а далі — відправилися до ресторану. Вже після вечері, коли закохані приїхали додому — Вікторію Булітко чекав ще один сюрприз: романтична обстановка із квітами та запаленими свічками.

Закоханий музикант опустився на одне коліно перед дамою свого серця і… запропонував їй вийти за нього заміж. Реакція зірки попри увесь її акторський талант була непередбачуваною і доволі емоційною. Подивіться самі, як відбувалася урочиста церемонія з пропозицією руки та серця на каналі Youtube Вікторії Булітко.

Привітальні коментарі із заручинами та майбутнім весіллям не заставили себе чекати. Шанувальники акторки дуже раділи за зірку, а дехто навіть пожартував:

Вітаю! Ти перевірила, чи це не кільце від гранати?

Майбутній чоловік Вікторії, Кирило Попович — музикант. Свій творчий шлях він розпочав у 2019 році. Зараз, судячи по світлинам, які публікуються у соціальних мережах — чоловік проходить військову службу. Кирило Попович часто з’являється на фото у військовій формі.

 

Разом із своєю обраницею Вікторією Булітко він створив музичну групу “METELyK”. Їх творчий дует навіть встиг записати першу пісню під назвою “Ніч”.

Вікторія Булітко до цього року ніколи не була в офіційному шлюбі. Раніше акторка жила в громадянському шлюбі із чоловіком, який за професією був айтішником. Разом вони пробули декілька років поспіль, але Вікторія ніколи не називала імені свого колишнього обранця в публічному просторі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?