Одягла на себе 30 тисяч гривень, з яких заплатила тільки половину: Злата Огнєвіч назвала ціни свого одягу

Злата Огнєвіч стала зіркою мережі, потрапивши на відео відомого львівського блогера і розповівши про те, скільки коштує її одяг. Детальніше читайте далі у статті.

Відома українська співачка – 38-річна Злата Огнєвіч, – зустрілася з блогером Ніколасом Кармою, який прославився відеороликами в соціальних мережах TikTok і Instagram. Юнак підходить до перехожих та питає в них, скільки коштує їх look (прим. ред. – образ, який складається з одягу, аксесуарів і взуття). Користувачі мережі позитивно відреагували на те, в що вбирається Злата Огнєвіч. Щоб дізнатися, чому так – читайте далі.

Злата Огнєвіч зробила розбір свого гардеробу та назвала ціни
Злата Огнєвіч зробила розбір свого гардеробу та назвала ціни

Так, Злата Огнєвіч охоче розповіла блогеру про те, в що вона вдягнена і скільки коштує кожен предмет одягу. Співачка зізналася, що незадовго до цієї зустрічі придбала цей голубий пуховик за 1400 гривень. Наступним предметом гардеробу були чобітки, які Злата придбала три роки тому за 13 тисяч гривень, і штани за 2000 “ноунейм” (прим. ред. – невідомого бренду).

Худі, в яке була одягнена співачка, не вартувало їй нічого, адже це подарунок від Лялі Согомонян – дизайнерки та подруги Злати Огнєвіч. Сумку та кулончик зірці теж подарували. Прикраса на шиї у вигляді ракети “Нептун”, що потопила крейсер “москва”, коштує чимало – близько 10 тисяч гривень. Сумка бренду JW PEI коштує в рамках 4500-5500 гривень. Отже, look Злати Огнєвіч коштує мінімум 30900 гривень.

У коментарях багато користувачів зазначили, що вдягається Злата Огнєвіч як і більшість звичайних людей – без прикрас бренду Cartier, одягу Louis Vuitton, Chanel та інших “понтів”. Напевно, це стало “відголоском” нещодавного скандалу Анни Трінчер та Марії Єфросиніної, де друга засуджувала першу за “вихваляння” багатством і розкішним життям, коли сама сиділа з браслетом від Cartier на руках вартістю в 7-8 тисяч доларів. А що про це думаєте ви?

Злата Огнєвіч зробила розбір свого гардеробу та назвала ціни: реакція Мережі
Злата Огнєвіч зробила розбір свого гардеробу та назвала ціни: реакція Мережі

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?