29-річна Катерина Репяхова мріє народити 58-річному Віктору Павліку доньку, але: “Не дає Бог”

Дружина співака Віктора Павліка, Катя Репяхова, розповіла про свою мрію. Вона хоче народити коханому дівчинку. І вже придумала для неї красиве ім'я. "Один Факт" розповість подробиці.

Дружина українського співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, влітку 2021 року народила коханому чоловікові первістка. Хлопчика назвали Михайликом. Нещодавно блогерка розповіла про свою найзаповітнішу мрію. Катерина повідомила, що дуже хоче народити ще одну дитинку — дівчинку. Але Бог поки не дає.

Катя Репяхова з чоловіком Віктором Павліком і маленьким сином Михасиком
Катя Репяхова з чоловіком Віктором Павліком і маленьким сином Михасиком

Втім, незважаючи на те, що довгоочікувана вагітність ще не наступила — Катерина Репяхова із задоволенням обрала для майбутньої донечки ім’я. Катя поділилася, яке саме дівоче ім’я їй припало до душі.

Підписники часто підіймають в коментарях на персональній сторінці Репяхової в Instagram питання про народження другої дитини. Та й сама блогерка влаштовує сеанси спілкування з шанувальниками у форматі “питання-відповідь”.

Катерина Репяхова розповіла, яким ім'ям мріє назвати майбутню доньку
Катерина Репяхова розповіла, яким ім’ям мріє назвати майбутню доньку

І ось нещодавно Катя відповіла на хвилююче для багатьох фолловерів питання: про ім’я майбутньої доньки:

Любов, Любаша, Люба — найкрасивіше для мене ім’я – написала Репяхова.

Втім, її чоловік Віктор Павлік чомусь вагається і не поспішає з народженням сестрички для свого молодшого сина Михасика. Можливо, тому, що в нього окрім цього хлопчика є діти від попередніх шлюбів.

Також Катерина зазначила, що Віктору Павліку ім’я “Люба” не до вподоби. Тому, якщо донечка і народиться в їх парі, то її назвуть Сашею, Олександрою.

Під час спілкування з шанувальниками у соцмережах Катерина Репяхова розповіла про те, що мріє про народження що однієї дитини. А то і двох. Їй дуже хочеться народити дівчинку, а ще блогерка бажає, аби в її діточок була невеличка різниця у віці.

Катя Репяхова мріє, щоб в неї було двоє чи троє дітей
Катя Репяхова мріє, щоб в неї було двоє чи троє дітей

Також Репяхова зазначила, що в її персональному блозі Instagram майже кожне друге питання — про вагітність.

У відповідь на запитання шанувальників Катерина розповіла, що разом з чоловіком вони спеціально не планують другу вагітність. А там, як Бог дасть.

Катя Репяхова розповіла про омріяну вагітність і доньку
Катя Репяхова розповіла про омріяну вагітність і доньку

Дуже багато часу в них віднімає маленький Михасик. Та й Віктор Павлік зараз, через певні проблеми зі здоров’ям — не дуже готовий до народження ще однієї дитини.

 

Нові статті

Схожі статті

Був промінцем світла у темному царстві: як повелитель вовчиць Олег Винник став найненависнішим артистом

Здобув шалену популярність та прихильність, але швидко залишився без неї через одну причину: де наразі перебуває Олег Винник та що з ним сталось?

Перевірте свій: номери квартир, які притягують щастя і багатство та як обрати “вдалу” адресу для життя

Це дійсно важливо знати, якщо ви хочете, щоб у вашій оселі завжди панувало щастя, благополуччя та достаток: номери квартир, які приносять вдачу.

Наталія Могилевська вперше показала на фото свою молодшу прийомну дочку: обіймає так міцно, як рідну маму

Наталія Могилевська з головою поринула у материнські турботи. Ось і 16 травня, у День вишиванки, не забула вбрати молодшу донечку Софійку у біленьку вишиту сукенку.

Пішли в батька: екс-дружина Віталія Кличка показала трьох спільних дітей. Всі високі та однакові (ФОТО)

Наталія Єгорова опублікувала фотографії разом з трьома дітьми від екс-чоловіка Віталія Кличка: як виглядають, чим займаються та чи спілкується з ними батько?