Далеко не всі учасники шоу “Зважені та щасливі” дожили до сьогоднішнього дня: Руслана Писанка – четверта

Реаліті-шоу "Зважені та щасливі" демонструвалося на телебаченні 9 років поспіль, починаючи з 2011-го. За цей час було скинуто чимало кілограмів. Деяких з учасників уже немає серед нас.

Пишнотілі люди намагалися скинути якомога більше кілограмів у рамках проєкту “Зважені та щасливі”, виснажуючи себе дієтами та фізичною активністю. Щосезону визначали переможця, який спромігся схуднути найбільше, й винагороджували його. На жаль, четверо учасників шоу вже відбули на небеса.

Ілля Яковлєв

Третій сезон реаліті-шоу відрізнявся парними змаганнями. Саме у 2013 році вирішив схуднути 147-кілограмовий Ілля Яковлєв. Чоловік спромігся дійти до фіналу з результатом у -48 кг, але не виграв.

Учасники Зважені та щасливі, які не дожили до сьогодні

“Зважені та щасливі” повністю змінили життя 32-річного Іллі. Саме тут він зустрів своє кохання. З Наталею Москаленко вони побралися за рік. А в травні 2015-го через інсульт Яковлєв пішов із життя.

Ігор Пашинський

Чоловік відзначився у 5 сезоні, оскільки був найважчим серед учасників. До фіналу Ігор не дотягнув, хоча протягом 4 місяців 52-річний учасник шоу скинув 51 кг. Того ж таки 2015 року Пашинського не стало.

Учасники Зважені та щасливі, які не дожили до сьогодні

Дружина поскаржилася, що благовірному неправильно поставили діагноз і призначили не те препарати. Лікували виразкову кровотечу, а він помер від інфаркту.

Євгенія Мостовенко

Щойно відзначивши 44-річчя, пішла з життя учасниця “Зважених та щасливих”, яка прийшла худнути на СТБ разом із донькою. Євгенія мала вагу 130 кг. Їй вдалося позбутися 46 зайвих кілограмів.

Учасники Зважені та щасливі, які не дожили до сьогодні

Вона не збиралася зупинятися на досягнутому, бажаючи стати зовсім стрункою. За 4 роки після участі в реаліті-шоу Мостовенко не стало через крововилив у мозок.

Руслана Писанка

Втрата актриси у липні 2022 року неабияк приголомшила українців. Руслана взяла участь у 7 сезоні у 2017 році. Зі 136 кг на початку знімань до фіналу зменшилася до 94 кілограмів. Чоловік знаменитості Ігор Ісаков брав участь разом із благовірною.

Учасники Зважені та щасливі, які не дожили до сьогодні

На двох вони скинули 80 кг і стали почуватися набагато краще. Але підступна онкологія забрала життя 56-річної всенародної улюблениці. Вдівець не пов’язує смерть Писанки з участю у шоу “Зважені та щасливі”.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?