“Пельмені!»: Олена-Крістіна Лебідь посеред робочого дня зіткнулась із перешкодами, які створюють запахи

Олена-Крістіна Лебідь — відома українська ведуча і професіонал своєї справи. Але іноді працювати їй заважають… пельмені. Читайте подробиці в матеріалі від "Одного Факту".

Олена-Крістіна Лебідь – популярна українська ведуча, яка запам’яталася багатьом глядачам по своєму скандальному шоу “Аферисти в сітях”.

Олена-Крістіна Лебідь поскаржилась на те, що їй заважають працювати... пельмені
Олена-Крістіна Лебідь поскаржилась на те, що їй заважають працювати… пельмені

Епатажний характер Олени-Крістіни допоміг їй не тільки отримати чималеньку популярність в соціумі, але й стати об’єктом для хейту. Втім, ведуча не дуже засмучується з приводу великої кількості хейтерів, а продовжує робити свою справу.

Однак в роботі іноді з’являються перешкоди, які подолати вкрай складно. Ось наприклад, днями Олена-Крістіна Лебідь поскаржилася фолловерам на те, що в неї виникли складнощі прямо під час робочого процесу. Їх створили зовсім не люди, і не форс-мажорні обставини. Винуватцями перешкод стали звичайні… пельмені.

Млинець, ну як працювати? — обурливо написала Крістіна Лебідь. — Тільки закінчилася тривога! Тільки розслабилася. І тут із сусіднього кабінету запахло… Пельменями!

Запахи, звісно, можуть стати серйозною проблемою посеред робочого дня. Адже саме вони заважають зосередитись на повсякденних робочих завданнях. Для того, щоб не звертати на них уваги — потрібна неабияка сила волі. Враховуючи характер Олени-Крістіни Лебідь — їй це цілком вдається робити.

Цікаво, що подвійне ім’я цій рудоволосій, вогняній дівчині дали батьки відразу після народження. Раніше зірка телеекранів зізнавалась, що при своєму зрості в 170 см вона важить доволі небагато — всього 45 кг.

Серед інших цікавих фактів з життя ведучої можна назвати освіту. Адже Олена-Крістіна за фахом зовсім не ведуча, а… кібернетик. Але її справжньою мрією була саме робота на телебаченні.

Окрім того, Олена-Крістіна Лебідь веде активний спосіб життя. Вона обожнює відпочинок з нотками адреналіну і полюбляє займатись парашутним спортом.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?