Наталя Могилевська показалася в ліжку під ковдрою: так ідеально звичайні люди не виглядають (ФОТО)

Наталка Могилевська постала перед фанами, щойно з ліжка. Співачка замоталася в білу ковдру й зробила декілька знімків. Як для людини, яка щойно прокинулася, вигляд зірка має просто ідеальний.

48-річна Наталія Могилевська привітала підписників із новим днем доволі незвично. Знаменитість усілася на ліжко та закуталася в ковдру. Домашні світлини підписала так:

“Всім доброго ранку! 1-2-3! Нехай цей день буде мирним та прекрасним”.

Наталя, як завжди, виглядає ідеально. Хоч і не вбрана в одяг, натомість причесана й нафарбована. З початку року, коли артистка сповістила про усиновлення двох дівчаток, Могилевська змінюється просто на очах.

Наталя Могилевська показалася під ковдрою

Її Інстаграм замайорів сімейним контентом, який вона знімає в себе вдома. Невже так разюче на зірку вплинули сестрички 3-річна Мішель і 12-річна Софійка? Чи, може, закоханість, на яку Наталя весь час натякає, але чоловіка своєї мрії на загал не демонструє. Хіба що зі спини.

Наталя Могилевська показалася під ковдрою: кадр із кліпу

Білі ковдри частенько тепер можна побачити в Інстаграмі зірки. Вона навіть кліп випустила з промовистою назвою “Під ковдрою”. Знімання зробили у домашніх умовах у пастельних тонах. За сценарієм співачка показує родинну ідилію з чоловіком, сином та донькою. Наталка розповіла:

“Ця пісня про те, що ховається під ковдрою. Тендітні ніжні почуття, які не для всіх, які потребують захисту від зовнішніх обставин, які тому і мають назву, що вони інтимні”.

Тему кохання Могилевська вважає головною в житті кожної людини. Якщо є дім і ковдра, то це вже і є справжнє людське щастя. Дітлахи у кліпі показують казковий світ у будиночку під ковдрою, куди батькам зась. Там відбуваються найцікавіші ігри та переживаються найгостріші почуття.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.