Не може підстригтися та приховує хворобу: що відомо про Олега Винника після його втечі у Німеччину

Майже два роки мовчання перервало гучне інтервʼю Олега Винника, в якому артист був як ніколи відвертий зі своєю аудиторією. Саме в ньому співак вперше заговорив про сина, дружину та тугу за Україною.

З початку повномасштабної війни співак Олег Винник несподівано зник з інформаційного простору. І поки сам він мовчки відсиджувався в Німеччині, колеги та фанати артиста поширювали різні чутки щодо його перебування за кордоном. Та як насправді склалося життя головного улюбленця “вовчиць” – дізнавайтеся далі!

Майже півтора року Олег Винник мовчав та не коментував те, як саме та чому виїхав з України. Проте у великому інтервʼю Вікторії Курочці, в рамках її авторського проєкту КРП, артист відповів майже на усі питання прихильників.

Так, у розмові з журналісткою співак підтвердив, що був вимушений виїхати за кордон на лікування. За його словами, те, що це сталося саме на початку повномасштабного російського вторгнення – лише збіг обставин. До слова, називати публічно свій недуг Винник не наважився, але зазначив, ніби це серйозна хвороба, а в Німеччині з нею зіштовхується лише 2% людей.

А от особливим зізнанням артиста стали деталі його сімейного життя. Адже через багато років Олег Винник нарешті перестав приховувати інформацію, що бек-вокалістка Таюне (справжнє імʼя Таїсія Сватко) справді є його дружиною. Разом музиканти виховують сина, але, хлопець сторониться публічності, тому співак раніше ніколи не хотів про нього говорити, поважаючи особисті кордони хлопця.

“Не думаю, що мій син буде щасливий. Коли він піде в університет, його питатимуть наші журналісти, будуть тикати в обличчя камеру. Він руку протягне і засуне камеру в одне місце,” – підкреслив Олег Винник.

Олег Винник вперше відверто заговорив про дружину та сина
Олег Винник вперше відверто заговорив про дружину та сина

І хоча артист зараз живе у Німеччині, його фонд продовжує допомагати Збройним силам України. Ба більше, сам він запевнив, що хотів би взяти до рук зброю, аби стати на захист нашої країни.

“Я буду тільки про одне жалкувати – що не тримаю в руках зброї та що я не там”, – висловився 50-річний співак.

За кордоном Виннику не вистачає головного символу української кухні – сала. Сам він взагалі називає це залежністю, тому навіть знімальну команду попросив привезти для нього національний продукт прямо з України. Ба більше, каже що проблеми у Берліні є не тільки з цим. Адже як виявилося, поки Винник живе у Німеччині, він жодного разу не зміг потрапити до перукаря. Власне тому за цей термін артист встиг кардинально змінити імідж, відростивши довге волосся.

“Слово даю, не був жодного разу в салонах, у перукарів. Тут складно дуже в Берліні з цим”, – пожалівся співак.

Як Олег Винник живе після втечі в Німеччину
Як Олег Винник живе після втечі в Німеччину

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.