Не може підстригтися та приховує хворобу: що відомо про Олега Винника після його втечі у Німеччину

Майже два роки мовчання перервало гучне інтервʼю Олега Винника, в якому артист був як ніколи відвертий зі своєю аудиторією. Саме в ньому співак вперше заговорив про сина, дружину та тугу за Україною.

З початку повномасштабної війни співак Олег Винник несподівано зник з інформаційного простору. І поки сам він мовчки відсиджувався в Німеччині, колеги та фанати артиста поширювали різні чутки щодо його перебування за кордоном. Та як насправді склалося життя головного улюбленця “вовчиць” – дізнавайтеся далі!

Майже півтора року Олег Винник мовчав та не коментував те, як саме та чому виїхав з України. Проте у великому інтервʼю Вікторії Курочці, в рамках її авторського проєкту КРП, артист відповів майже на усі питання прихильників.

Так, у розмові з журналісткою співак підтвердив, що був вимушений виїхати за кордон на лікування. За його словами, те, що це сталося саме на початку повномасштабного російського вторгнення – лише збіг обставин. До слова, називати публічно свій недуг Винник не наважився, але зазначив, ніби це серйозна хвороба, а в Німеччині з нею зіштовхується лише 2% людей.

А от особливим зізнанням артиста стали деталі його сімейного життя. Адже через багато років Олег Винник нарешті перестав приховувати інформацію, що бек-вокалістка Таюне (справжнє імʼя Таїсія Сватко) справді є його дружиною. Разом музиканти виховують сина, але, хлопець сторониться публічності, тому співак раніше ніколи не хотів про нього говорити, поважаючи особисті кордони хлопця.

“Не думаю, що мій син буде щасливий. Коли він піде в університет, його питатимуть наші журналісти, будуть тикати в обличчя камеру. Він руку протягне і засуне камеру в одне місце,” – підкреслив Олег Винник.

Олег Винник вперше відверто заговорив про дружину та сина
Олег Винник вперше відверто заговорив про дружину та сина

І хоча артист зараз живе у Німеччині, його фонд продовжує допомагати Збройним силам України. Ба більше, сам він запевнив, що хотів би взяти до рук зброю, аби стати на захист нашої країни.

“Я буду тільки про одне жалкувати – що не тримаю в руках зброї та що я не там”, – висловився 50-річний співак.

За кордоном Виннику не вистачає головного символу української кухні – сала. Сам він взагалі називає це залежністю, тому навіть знімальну команду попросив привезти для нього національний продукт прямо з України. Ба більше, каже що проблеми у Берліні є не тільки з цим. Адже як виявилося, поки Винник живе у Німеччині, він жодного разу не зміг потрапити до перукаря. Власне тому за цей термін артист встиг кардинально змінити імідж, відростивши довге волосся.

“Слово даю, не був жодного разу в салонах, у перукарів. Тут складно дуже в Берліні з цим”, – пожалівся співак.

Як Олег Винник живе після втечі в Німеччину
Як Олег Винник живе після втечі в Німеччину

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?