Вушка мають значення: Андрій Данилко змінив зірку на прикид Мікі-Мауса, а Дорофєєва обрала заячий атрибут

Зірки полюбляють виділятися з загальної маси. Задля цього здатні на непередбачувані кроки. Зокрема, причепити вушка на голову. Подібне спало на думку Андрію Данилку та Наді Дорофєєвій.

Андрій Данилко

На нацвідборі “Євробачення 2024” один із членів журі неабияк подивував публіку. Андрій Данилко прийшов у спортивному костюмі з наліпкою adidas, яку довелося замальовувати, щоб це не було сприйнято за рекламу.

Артисти причепили собі вушка

По-друге, на обличчі артиста красувався шматочок пластиру. Андрій пояснив, що виникла проблема, яку неможливо було приховати за допомогою косметики. То й довелося вдатися до такого заходу. Без чорної маски на підборідді теж не обійшлося.

Та найбільше потішили глядачів вушка Мікі-Мауса з рожевим бантиком, причеплені до звичайної чорної бейсболки. 50-річний артист пояснив, що таким чином вирішив підбадьорити учасників пісенного змагання, оскільки вони його просто бояться. А такий вигляд Данилка мав би допомогти їм розслабитися. Тепер у Вєрки Сердючки є шанс підзаробити грошенят, продавши унікальний головний убір на аукціоні, як це зробила його колега по сцені.

Надя Дорофєєва

Під час концерту в Києві співачка влаштувала аукціон. Одним із лотів стали вушка, які Надя використовувала у кліпі “На самоті”. Дорофєєва гадала, що виручить за ці атрибути близько 200 тисяч гривень, а вийшло в 10 разів більше – цілих 2 мільйони.

Артисти причепили собі вушка

Надя з Антоном Птушкіним вділи на голову унікальні вушка й запросили всіх охочих до торгів. Виграли Рома та Тома, яким дісталося по парі дивацьких головних уборів. Дорофєєва запевнила, що гроші підуть на підтримку полку “Азов”.

А нові власники сповістили, що ще раз виставлять ці вушка на аукціон, а гроші відправлять на ЗСУ. Серед лотів були також зустріч з артисткою за кулісами та можливість зробити спільний пост в Інстаграм разом із зіркою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?