“Фігу з маком”: Павло Зібров вигадав собі захмарну пенсію, але навіть народні артисти не мають таких грошей

Народний артист України зізнався, що розраховував на солідні пенсійні виплати. І хоч вони вийшли в рази меншими, ніж сподівався Зібров, співак все ж має заначку від дружини.

Популярний співак Павло Зібров, схоже, вирішив спростувати чутки щодо люксового та безбідного життя знаменитостей. Адже виходячи на пенсію навіть народні артисти України не мають величезних виплат. То скільки ж отримує Павло Зібров та що допомагає йому не залежати від пенсії – дізнавайтеся нижче!

В інтерв’ю Жені Фешаку для проєкту “33 запитання”, що вийшло на TouTube-каналі Люкс ФМ, Павло Зібров відверто розповів про стан власного бюджету. Як виявилося, співак отримує вищу за середню пенсію, але навіть попри це він сподівався, що щомісячна сума буде щонайменше в чотири рази більшою.

За словами артиста, раніше він припускав, що зможе отримувати пенсію близько 50 тисяч гривень. Зібров розраховував, що на це повпливають його заслуги на сцені та внесок у розвиток української культури. Окрім того, колись артист отримав статус учасника бойових дій, адже ще до розвалу Радянського Союзу в рамках строкової служби він їздив з концертами до військових, які воювали в Афганістані. Але, в кінцевому результаті усе це не допомогло йому отримати пенсію у бажаних декілька десятків тисяч гривень. Натомість Павло Зібров отримує сім з половиною тисяч гривень, враховуючи надбавку за статус народного артиста.

“Думав все підраховують. Я ж учасник бойових дій в Афганістані, 45 років назад воював, і народний артист, грамоти, заслуги… Я думав, буде в мене пенсія 50 тисяч. Фігу з маком! 7500,”  – зізнався Павло Зібров.

Павло Зібров розсекретив розмір власної пенсії
Павло Зібров розсекретив розмір власної пенсії

Однак треба враховувати, що артист виступає на сцені вже десятки років, та навіть після виходу на пенсію не відмовився від концертів і корпоративів. Наразі Павло Зібров веде активне соціальне життя, тому не дивно, що він продовжує заробляти у свої 66 років. Сам співак так і каже – його справа заробляти, а от розподіленням фінансів займається його кохана дружина Марина. І все ж навіть від неї Зібров має невеликі фінансові секрети.

Так, зірка стверджує, що кожен чоловік повинен мати заначку від дружини. Павло завжди ховає десь під подушкою близько тисячі доларів, але запевняє, що ці гроші він не витрачає на себе. Натомість артист воліє турбуватися про кохану, тому відкладає потайки гроші, аби робити їй сюрпризи та радувати презентами.

Павло Зібров ховає від дружини заначку
Павло Зібров ховає від дружини заначку

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?