Вслід за Астаф’євою та Поляковою 40-річна Осадча показалася у ванній без нічого: “Є якісь експрес-методи?”

Катя Осадча недовго відзначала 7 річницю шлюбу з Юрієм Горбуновим. Відразу ж зібралася в дорогу. Та от біда – закінчилися всі косметичні засоби. Як знаменитість вийшла з ситуації?

Побачити Катю Осадчу без мейкапу – не новина. Ведуча частенько викладає в Інстаграм домашні світлини, на яких постає нерозчесана та не нафарбована. А от селфі з ванної кімнати 40-річна зірка, здається, поки що не робила.

До подібного кроку дружину Юрія Горбунова підштовхнула нестача косметики у готельному номері. Осадча постала без нічого, лише з телефоном у руках та поцікавилася у підписників Інсти, що робити, якщо закінчився шампунь.

Катя Осадча зробила селфі у ванній в усій красі

Розпач Катерини зрозумілий – вона звикла до розкошів, а тут така прикрість. Та все ж повністю сором блогерка не втратила – прикрила перли руками, селфлячись. Тож фото виглядає доволі пристойно, хоч і незвично.

Світлину топлес у Сторіз Катря доповнила фото з готельного номера. Тут уже постала перед фоловерами у футболці та штанах. Щоправда, нерозчесана. Осадча продовжила скаржитися, що закінчилися всі шампуні, тож довелося мити голову якимись залишками. Та й маску для обличчя робила з того, що знайшла. Усе ж у ведучої після всього пережитого залишився привід для оптимізму: не з’явилося сиве волосся.

Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначили 7 років з дня весілля

Напередодні суботнього дня подружжя Осадчої й Горбунова відзначило 7 річницю з дня розпису. Катя пригадала, що перебувала на останньому місяці вагітності. А погодка була по-лютневому люта. По ожеледиці ледве допленталися до РАЦСу.

Розписувалися лише удвох, а коли вийшли, на них чекали друзі з лімузином, то всім гуртом поїхали до ресторану. Ту морозну й слизьку днину Осадча не забуде ніколи. Шлюб із Юрієм видався плодовитим – услід за Іванком на світ з’явився ще й Данилко.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.