Не минуло і 5 місяців: перший “Холостяк” Макс Чмерковський явно не очікував, що так швидко знову стане татом

Дружина Макса Чмерковського потішила Мережу відео, як розповідала коханому про майбутні зміни у складі їх родини. Спойлер: на усвідомлення цього пішло набагато більше часу, ніж планувала Пета.

Тривалий час Максим Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд усіляко намагалися розширити свою родину, проте, на жаль, парі вдавалося це вкрай тяжко. Перед тим, як у них народилася друга дитина, жінка пережила не один викидень, а окрім того, свого часу знаменитостям не допомогла навіть процедура штучного запліднення. Але, віднедавна все кардинально змінилося!

У червні минулого року Макс Чмерковський друге став татом. Тоді прямо на День батька дружина зробила йому особливий подарунок – народила сина Ріо. І яке ж здивування було у пари, коли вони дізналися, що з того моменту минуло тільки чотири місяці, а Пета знову вагітна.

Макс Чмерковський стане татом втретє
Макс Чмерковський стане татом втретє

Новиною про це танцівниця поділилася на своїй сторінці в Instagram у спільному дописі. Але перед тим, вона вирішила оригінально повідомити про свою вагітність чоловікові.

Так, Маргатройд подзвонила коханому по відеозвʼязку і почала жалітися на те, ніби погано себе почуває. Жінка зазначила, що навіть зробила тест на ковід, але він виявився негативним. А для того, аби Максим відразу зрозумів її натяки, Пета почала їсти перед ним солоні огірки та навіть показала, що придбала другу дитячою пляшечку, бо незабаром вона їм знадобиться.

Коли ж дружина хореографа зрозуміла, що він не збагнув, про що йде мова, їй стало вкрай важко втримувати свої емоції. Тому, не дочекавшись відповіді коханого, вона показала йому позитивний тест на вагітність, аби більше не зберігати інтригу. Судячи з відео, Максим Чмерковський був явно здивований та відразу навіть не второпав, що це правда. Але ж коли чоловік зрозумів, що зовсім скоро він стане вже багатодітним татом, то не зміг стримати емоцій.

Сама Пета теж зазначила, що не очікувала так швидко знову завагітніти. Але таку новину вона назвала “подарунком долі” після усіх тих труднощів, які їм з Максимом довелося пережити в минулому.

“У нас буде дитина. Так, ми знаємо, у нас тільки народився малюк… Це було дуже несподівано (через 4 місяці після пологів), але ми дуже щасливі й готові скоро стати сім’єю з 5 осіб!” – написала Пета під дописом.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.