Сулейману до них далеко: як виглядають справжні чоловіки Махідевран Султан з “Величного століття”

Нур Феттахоглу, яка зіграла роль Махідевран Султан у "Величному столітті", двічі була заміжня. Але, її особисті стосунки теж були щасливими лише до певних моментів...

43-річна турецько-німецька акторка Нур Феттахоглу здобула велику популярність завдяки ролі у турецькому серіалі “Заборонене кохання”. А після – світова слава прийшла до неї разом із роллю Махідевран Султан у серіалі “Величне століття”. Опираючись на історію Османської імперії, яка стала основою легендарного проєкту, можна сказати, що особисте життя головної наложниці османського султана Сулеймана I було вкрай насиченим, однак щасливим його точно не назвеш. А от як у реальному житті складалися романтичні стосунки Нур Феттахоглу – дізнавайтеся нижче.

Своє особисте життя турецько-німецька акторка воліє зберігати якомога далі від публіки. Але оскільки Феттахоглу отримала велике визнання ледь не у всьому світі, то не дивно, що іноді в маси потрапляла інформація щодо її стосунків. Так, широкому загалу відомо лише про три романи Нур Феттахоглу, два з яких були підкріплені офіційним шлюбом.

Перший досвід публічних стосунків Нур Феттахоглу пережила разом з турецьким актором Неджаті Шашмазом. Пара навіть була заручена, проте заміж за свого колегу зірка так і не вийшла, адже напередодні весілля чоловік пішов від неї до іншої.

А от першим офіційним чоловіком Нур Феттахоглу став відомий медіаменеджер Мурат Айсан. Акторка вийшла заміж за коханого у 2008 році, але вже у 2011-му пара розлучилася. Що саме стало причиною розриву невідомо досі.

Нур Феттахоглу та її перший офіційний чоловік Мурат Айсан
Нур Феттахоглу та її перший офіційний чоловік Мурат Айсан

Другий брак зірки став більш емоційно насиченим, адже за відомого бізнесмена Левента Везіроглу акторка вийшла заміж у 2013 році. Втім через два роки пара заявила про розлучення, не афішуючи що саме їх підштовхнуло до такого рішення. І все ж з часом Нур і Левент відновили свій роман, а у 2016 році у них народилась донечка Еліса. І все ж у 2021 році знаменитості остаточно поставили крапку у стосунках, а після того про особисте життя акторка зовсім не говорить.

Нур Феттахоглу та її другий офіційний чоловік Левент Везіроглу
Нур Феттахоглу та її другий офіційний чоловік Левент Везіроглу

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.