Молоде покоління змусило хвилюватися Олю Полякову: її старша донька стала точною копією зіркової мами

19-річна Маша Полякова хоч і має відмінний від маминого музичний стиль, але зовнішньо вони неймовірно схожі. Тому не дивно, що зірковій мамі дівчинка вже наступає на пʼяти.

Ні для кого не секрет, що співачка Оля Полякова має дорослу, 19-річну доньку. Але, враховуючи те, наскільки молодо виглядає артистка і як сильно вони схожі з Машею, не дивно, що часто люди плутаються і вважають, ніби вони сестри. Ба більше, старша донька пішла шляхом зіркової мами й теж займається творчою діяльністю.

Стиль музики, який створює Маша разом зі своїм гуртом, категорично відрізняється від того, що слухачі звикли чути від Олі Полякової. Адже поки “Королева ночі” підкорювала музичні чарти композиціями у стилі поп, її донька давала концерти, виконуючи пісні з нецензурною лексикою.

Оля Полякова показала, як сильно на неї схожа старша донька
Оля Полякова показала, як сильно на неї схожа старша донька

Та хай там як, але от у чому Оля та Маша дійсно схожі, так це зовнішність. Навіть враховуючи те, що Оля Полякова отримала статус суперблондинки, адже за всю карʼєру ні разу кардинально не змінювала зачіски, а Маша обрала для себе темно-рудий колір волосся, мама і донька дуже подібні одна до одної. Та й стиль одягу у них більш-менш подібний. А днями 18-річна донька артистки взагалі скопіювала вбрання зіркової мами.

Так, у себе в соцмережах співачка пригадала, як під час зйомок одного з випусків шоу “Маска” стилісти підібрали для неї рожеву сукню з каптуром та воланами на рукавах. Тоді її образ виглядав достатньо зухвало, адже Олі Поляковій зробили ірокез, яскравий макіяж з акцентом на вишневі губи, та довершили все це масивними сережками у формі сердець.

Як виявилося, в одній зі своїх фотосесій Маша Полякова вдягла ту ж саму сукню, проте її образ вийшов більш стриманим та романтичним. Адже до вбрання 19-річна дівчина обрала кашкет в тон, розпустила волосся та зробила легкий макіяж у персикових відтінках.

“Ну що, на пʼяти наступає нове покоління,”

– жартівливо прокоментувала фото Оля Полякова.

Маша Полякова скопіювала образ своєї зіркової мами
Маша Полякова скопіювала образ своєї зіркової мами

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.