Колишня Остапчука показала свій “іконостас” 19-річної давнини: “попухшу” Христину Горняк просто не впізнати

37-річна колишня дружина Володимира Остапчука показала, як виглядала до знайомства з ним, та завдяки чому заробляла після того, як переїхала у столицю.

Нині Христина Горняк є популярною блогеркою, успішним нотаріусом та колишньою дружиною відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. А от як дівчина виглядала до того, як стала відомою – знає мало хто. Проте несподівано інфлюенсерка вирішала більш детально розповісти про своє життя. Більше подробиць дізнавайтеся нижче в матеріалі “Одного факту”.

На власній сторінці в Instagram Христина Горняк поділилася з підписниками архівними кадрами. Колишня Остапчка зізналася, що у підлітковому віці важила дещо більше, тому багато хто не відразу впізнав блогерку по фото.

Колишня дружина Володимира Остапчука показала, як виглядала у 18 років
Колишня дружина Володимира Остапчука показала, як виглядала у 18 років

Судячи з усього, днями Христина Горняк побувала в гостях у батьків, які зберігають її фото з підліткового віку. Адже на стінах мами блогерки висить чимало знімків як з дитинства дівчини, так і ті, які були зроблені після її переїзду в столицю України.

До прикладу, на одному з фото колишня Володимира Остапчука позувала у пишній білій сукні, дуже схожій на весільну. Але спокійно, це не було фото з весілля з телеведучим, адже на знімку Христині лише 14 років. Тоді, до слова її колір волосся був значно світліший від того, який є зараз, тому можна припустити, що в дитинстві Христина була білявкою.

А от вже коли Горняк приїхала у Київ на навчання, вона виглядала майже так само, як і зараз. Правда тоді, як блогерка встигла підкреслити, її вага була трохи більшою, через що й обличчя здавалося дещо ширшим.

Варто зазначити й те, що хист до моделінгу в інфлюенсерки був ще з підліткового віку. Адже виявилося, що переїхавши у столицю у віці 18 років вона почала працювати фотомоделлю, завдяки чому заробляла на власні потреби й не залежала фінансово від батьків.

Колишня дружина Володимира Остапчука показала свої архівні фото
Колишня дружина Володимира Остапчука показала свої архівні фото

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.