Парадокс: Кондратенко ненавидять, а її альтер-его обожнюють. Нарешті стало відомо, хто така Klavdia Petrivna

Виконавиця хіта "Ванька-Встанька" Маша Кондратенко неочікувано натякнула, що саме вона і є найзагадковішою артисткою сьогодення, яка ховає своє обличчя від публіки.

Співачка Klavdia Petrivna за короткий термін стала чи не головним музичним інтернет-феноменом 2023 року. Саме влітку в Мережі завірусилися її пісні, а одну з них під час саміту перших леді та джентльменів цитувала навіть дружина чинного президента України. До нинішнього моменту зірка вже випустила декілька мініальбомів, проте особисту інформацію про себе Клавдія Петрівна так і не розкривала. Але, інша відома співачка раптово натякнула, що саме вона і випускає хіти під творчим псевдонімом. Що про це відомо – розповідаємо далі.

Днями видання “Літрум” провело музичну церемонію, де співачка Klavdia Petrivna виграла нагороду “Золота Зоря” у номінації “Дебют року”. І яким же здивуванням для присутніх став момент, коли за нагородою на сцену піднялася інша популярна співачка – Маша Кондратенко.

Неочікувано авторка хітів “Ванька-Встанька”, “Ведмеді-Балалайки”, “вогник-вогник” та інших, вийшла від імені Клавдії Петрівни. На сцені артистка не стала розкривати усіх деталей, а лише натякнула, що дійсно виступає під новим творчим псевдонімом. Тому співачка лише коротко сказала:

Дякую моїй команді, дякую слухачам. Слідкуйте за новинами, скоро побачимось!

Ось хто ховається під псевдонімом Klavdia Petrivna
Ось хто ховається під псевдонімом Klavdia Petrivna

Цікаво, що після того в Instagram зʼявився спільний допис Клавдії Петрівни та Маші Кондратенко. Але й у ньому вирішили не розкривати усіх деталей, зберігаючи інтригу.

Після цього користувачі Мережі розділилися у поглядах. Одні почали казати, що давно припускали, ніби за псевдонімом Клавдії Петрівни насправді ховається Маша Кондратенко. Та й сама артистка раніше на це вже натякала, співаючи пісню “Я щаслива” в одному з відео для свого ТікТоку. А от інші заявили, що не вірять у те, ніби Маша Кондратенко може бути тією самою загадковою хітмейкеркою.

@masha.kondratenko

Я щаслива! #машакондратенко #тіктокукраїна #хуліганка #рекомендації #україна #нічка #вогник

♬ оригинальный звук – MASHA KONDRATENKO

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?