Парадокс: Кондратенко ненавидять, а її альтер-его обожнюють. Нарешті стало відомо, хто така Klavdia Petrivna

Виконавиця хіта "Ванька-Встанька" Маша Кондратенко неочікувано натякнула, що саме вона і є найзагадковішою артисткою сьогодення, яка ховає своє обличчя від публіки.

Співачка Klavdia Petrivna за короткий термін стала чи не головним музичним інтернет-феноменом 2023 року. Саме влітку в Мережі завірусилися її пісні, а одну з них під час саміту перших леді та джентльменів цитувала навіть дружина чинного президента України. До нинішнього моменту зірка вже випустила декілька мініальбомів, проте особисту інформацію про себе Клавдія Петрівна так і не розкривала. Але, інша відома співачка раптово натякнула, що саме вона і випускає хіти під творчим псевдонімом. Що про це відомо – розповідаємо далі.

Днями видання “Літрум” провело музичну церемонію, де співачка Klavdia Petrivna виграла нагороду “Золота Зоря” у номінації “Дебют року”. І яким же здивуванням для присутніх став момент, коли за нагородою на сцену піднялася інша популярна співачка – Маша Кондратенко.

Неочікувано авторка хітів “Ванька-Встанька”, “Ведмеді-Балалайки”, “вогник-вогник” та інших, вийшла від імені Клавдії Петрівни. На сцені артистка не стала розкривати усіх деталей, а лише натякнула, що дійсно виступає під новим творчим псевдонімом. Тому співачка лише коротко сказала:

Дякую моїй команді, дякую слухачам. Слідкуйте за новинами, скоро побачимось!

Ось хто ховається під псевдонімом Klavdia Petrivna
Ось хто ховається під псевдонімом Klavdia Petrivna

Цікаво, що після того в Instagram зʼявився спільний допис Клавдії Петрівни та Маші Кондратенко. Але й у ньому вирішили не розкривати усіх деталей, зберігаючи інтригу.

Після цього користувачі Мережі розділилися у поглядах. Одні почали казати, що давно припускали, ніби за псевдонімом Клавдії Петрівни насправді ховається Маша Кондратенко. Та й сама артистка раніше на це вже натякала, співаючи пісню “Я щаслива” в одному з відео для свого ТікТоку. А от інші заявили, що не вірять у те, ніби Маша Кондратенко може бути тією самою загадковою хітмейкеркою.

@masha.kondratenko

Я щаслива! #машакондратенко #тіктокукраїна #хуліганка #рекомендації #україна #нічка #вогник

♬ оригинальный звук – MASHA KONDRATENKO

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.