Троянди в минулому, а замість них – пелюшки та підгузки: екс-“Холостяк” Макс Михайлюк вдруге став батьком

Головний герой 10-го сезону шоу "Холостяк" вдруге став татом. Кохана Макса Михайлюка вже показала їх новонародженого малюка і зачарувала, як з ним знайомилася їх старша донечка.

Головний герой 10-го сезону найромантичнішого проєкту “Холостяк” Макс Михайлюк знову став татом. Кохана дружина професійного пілота народила йому другу дитину. Хто родився у пари та де пройшли пологи Даші Хлистун – усі деталі дізнавайтеся нижче!

Радісною новиною про поповнення в родині на своїй сторінці у соцмережах поділилася обраниця екс-“Холостяка”, модель Дарʼя Хлистун. 28-річна дівчина народила ще 6 лютого, проте публічно про це пара повідомила тільки на наступний день, адже перший час вони хотіли повністю насолодитися малюком, ні на що не відволікаючись.

Відомо, що Дарʼя Хлистун та Макс Михайлюк вже виховують 3-річну донечку Аріану. А тепер у пари народився ще й син. Як саме вони назвали хлопчика – поки невідомо. Проте у своєму мікроблозі в Instagram модель встигла поділитися зворушливим відео з пологового будинку. На кадрах дівчина показала свою палату, а також те, що після народження малюка до неї завітало чимало близьких людей.

Зокрема сам Макс Михайлюк пригадав, як доглядати за новонародженим малюком та допомагав дружині годувати сина. А сама Дарʼя зізналася, що особливо чутливим для неї став момент, коли їх старша донечка вперше знайомилася зі своїм молодшим братиком.

Макс Михайлюк став батьком вдруге
Макс Михайлюк став батьком вдруге

Зазначимо, що Даша та Макс познайомилися у соцмережах майже відразу після того, як на екрани вийшов проєкт “Холостяк” за участі Михайлюка. У квітні 2021 року в пари народилася донечка, а в липні того ж року молоді батьки взяли шлюб.

Макс Михайлюк став батьком
Макс Михайлюк став батьком

До слова, перші пологи Дарʼї пройшли в одному з приватних пологових будинків у Києві. Однак другу дитину модель народжувала вже не в Україні. Де саме відбулися її пологи кохана Михайлюка поки не розсекречує, проте відомо, що останнім часом модель разом зі старшою донькою жила у Канаді.

Макс Михайлюк став батьком
Макс Михайлюк став батьком

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.