Раміна Есхайзай вперше заговорила про всиновлення дитини: є серйозна причина, чому вона не хоче народжувати

Відома журналістка зізналася, що надихнулася історією всиновлення малюка родиною Мірошниченків. Власне тому вона припускає, що зможе стати гарною мамою для дитини, що залишилась без рідних.

Популярна українська журналістка Раміна Есхакзай відверто заговорила про особисте, та яким уявляє власне майбутнє. Виявилося, 31-річна знаменитість вже готова до дитини, проте народжувати її самостійно вона не має бажання. Проте родина Тімура та Інни Мірошниченко надихнула Есхакзай на серйозний і виважений крок – всиновити дитину.

Поки журналістка ще не стала мамою та навіть не почала займатися усіма бюрократичними процесами. Проте для себе вона не виключає того факту, що в майбутньому буде проходити процес всиновлення дитини, яка за різних обставин могла залишитися сиротою. Про це Раміна розповіла під час запису подкаста для YouTube-каналу Олександра Волошина.

При цьому Раміна Есхакзай зазначила, що однією з причин, чому вона не хоче народжувати, – це складний етап після народження дитини, коли немовля потребує максимум часу. Журналістка підкреслила, що була “другою мамою” для своєї молодшої сестри, тому не хоче знову згадувати той період. Але попри це дівчина любить малюків та зазначає, що готова була б взяти більш дорослу дитину. І все ж до цього необхідно бути максимально підготовленою, аби забезпечити освітою та якісно проводити разом час.

Раміна Есхакзай готова всиновити дитину
Раміна Есхакзай готова всиновити дитину

Цікаво, що навсправжки Раміна Есхакзай задумалася над всиновленням саме після того, як дізналася історію Тімура та Інни Мірошниченко. Адже минулого року зіркова пара стала багатодітними батьками, коли забрали маленького Марселя з дитячого будинку. Звісно, у подружжя виникали проблеми й безпосередньо з офіційним оформленням процесу всиновлення, і з самим малюком, адже в нього виявилися хвороби, що потребували навіть операції. Проте Тімур та Інна щасливі, що наважилися на такий серйозний крок і готові всиновити у найближчому майбутньому ще щонайменше одну дитину.Тімур Мірошниченко та його дружина Інна святкують 6 річницю шлюбу: яким було перше знайомство пари

Тімур та Інна Мірошниченко всиновили дитину
Тімур та Інна Мірошниченко всиновили дитину

Нові статті

Схожі статті

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.