Попри романи з Лободою та Мішею Романовою серце Макса Барських вільне: “Я не хочу заводити стосунки”

Дівчата на концертах Макса Барського буквально шаленіють. Кожна в душі мріє стати обраницею співака. Натомість артист не поспішає відкривати душу першій-ліпшій обраниці.

Світлана Лобода

Під час перебування на “Фабриці зірок” юний Макс Барських на деякий час захопився Світланою Лободою. Йому попервах здалося, що врешті зустрів справжнє кохання. Вони разом записували дуетні пісні й навіть взяли участь у відвертій фотосесії. Щоправда, згодом Макс усвідомив: це не та дівчина, з якою він хотів би мати спільних дітей.

Макс Барських не поспішає одружуватися

А Світлана взагалі зізналася в одному з інтерв’ю, що Барських заради неї різав вени просто під час концерту. Та навіть попри наявність двох шрамів на руках, зірка не дуже вірить, що це було насправді. Щодо спільних знімань Лобода взагалі сказала, що погодилася на скандальний фотосет заради знімання власного кліпу, який їй пообіцяв зробити Алан Бадоєв.

Міша Романова

Багато хто й досі вірить, що свого сина віагрянка Міша Романова народила саме від Макса. Вони й справді деякий час зустрічалися, але потім їхні дороги розійшлися. Та артисти продовжують дружити. Барських завжди вітає хлопчика з днем народження, оскільки є його хрещеним батьком.

Макс Барських не поспішає одружуватися

Самотність

Кілька років поспіль Макс Барських повертається додому, де на нього ніхто не чекає. На серці стає трішки сумно. Він ставить музику і починає писати текст до пісні. Натомість одружуватися співак не поспішає, хоча вряди-годи зустрічається з дівчатами.

Макс Барських не поспішає одружуватися

Йому комфортно бути самим із собою. Якщо видається кілька вільних від концертів днів, Макс бере квиток будь-куди, їде в незвідане місце і насолоджується самотністю. Багато знаходиться охочих бути поряд із зіркою. От тільки тих, хто міг би прийняти його як людину з усіма слабостями та внутрішнім світом, поки не трапилося на шляху.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.