Пережили навіть надскладні випробування долі: Катерина Тишкевич розчулила Мережу у річницю шлюбу з актором

Зірка драми "Ніщо не трапляється двічі" Катерина Тишкевич пригадала, якою була на початку стосунків з Валентином Томусяком. Днями пара відсвяткувала вже пʼяту річницю шлюбу.

Популярна українська акторка Катерина Тишкевич за останні декілька років пережила немало важких періодів. Але попри усі негаразди біля неї завжди був коханий чоловік, який підтримував артисту та допомагав боротися з надскладними захворюваннями. А днями пара відсвяткувала вже пʼяту річницю шлюбу та розчулила Мережу архівними кадрами, що були зроблені на самому початку їх стосунків.

На своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Тишкевич опублікувала допис, який присвятила Валентину Томусяку. Знаменита акторка зробила це в особливий для них день – 7 лютого, у їхню річницю шлюбу.

5 років тому, ми офіційно стали однією родиною.

Відомо, що пара познайомилася на зйомках спільного проєкту, проте по їх завершенню актори не продовжили втримувати контакт. Однак з часом вони знову возз’єдналися заради зйомок серіалу “Ніколи не повторюйся”. Цікаво, що у цьому проєкті Катерина та Валентин зіграли закохану пару, а згодом їх стосунки та почуття стали вже реальними. Близько чотирьох років Тишкевич та Томусяк зустрічалися, а після – актор освідчився коханій та вони зіграли яскраве весілля.

Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк відсвяткували пʼяту річницю шлюбу
Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк відсвяткували пʼяту річницю шлюбу

З того часу пройшло вже 5 років, але попри всі негаразди пара демонструє великі почуття одне до одного. Валентин Томусяк підтримував кохану у всіх творчих починаннях, а тим паче завжди був поряд у той час, як Катерина Тишкевич зіштовхнулася з серйозною хворобою. Тривалий час лікарі не могли діагностувати, а не так давно зірці взагалі довелося пережити сепсис.

Як відомо, пара хотіла б мати дітей, але зараз стан здоровʼя акторки не дозволяє це зробити. 29-річна Катерина раніше зізнавалася, що планувала народити дитину, адже це навіть може бути її шансом на одужання. Але лікарі дають надто мало гарантій, що таке можливо. Ба більше, Тишкевич усвідомлює, що для організму вагітність та пологи є складними періодами, тому підозрює, що її стан психічного здоровʼя може тільки погіршитись після цього.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.