“Я їй купив на ювілей”: Павло Зібров привітав дружину з 30-річчям подружнього життя найдорожчим подарунком

Український співак Павло Зібров зізнався, який найдорожчий подарунок дарував своїй коханій дружині. Дізнайтесь, що це, прочитавши публікацію від "Одного Факту" прямо зараз.

Виконавець хіта “Хрещатик” Павло Зібров давно і щасливо одружений на Марині Володимирівні Зібровій. Жінка працює в його театрі художником костюмів, режисером та директором.

Попри різноманітні чутки про те, що між подружжям давно настало охолодження і Павло з Мариною навіть сплять в різних кімнатах – ця пара українського шоу-бізнесу залишається разом. І навіть більше — бавить одне одного дорогоцінними подарунками до великих свят.

Нещодавно Павло Зібров зізнався, що він подарував своїй Марині на 30-річчя подружнього життя дуже коштовний презент. Він подарував коханій автівку. Співак зізнався, що в них хоч і була автівка. Але він хотів, щоб Марина їздила на власній машині.

Як зізнався Павло Зібров — на ювілей своїй коханій він придбав автівку червоного кольору. Хоча в нього завжди в гаражах були великі джипи, але йому, як турботливому чоловікові, хотілося, щоб дружина їздила на своїй машині жіночої моделі.

Також Павло Зібров розповів, що незважаючи на те, що є чоловіком із пишними вусами, все одно робить процедури краси задля того, щоб підтримувати себе у формі. За словами співака, операції він, звісно не робить. Але ось ботокс — безумовно, використовує. На думку співака — якщо цього не робити, то в нього на обличчі будуть великі зморшки.

А ще Павло Зібров розповів про розмір своєї пенсії. За його словами, пенсію йому нараховували за вислугою років. Окрім того, що він має статус Народного артиста України, за який держава надає певний відсоток надбавки. Однак попри очікування пенсію йому нарахували маленьку — всього 7500 гривень. Враховуючи не тільки звання за творчу діяльність, а ще й те, що співак є учасником бойових дій в Афганістані — йому, на думку самого ж Зіброва повинні були заплатити набагато більше – десь 50 тисяч гривень. Але ні, держава нарахувала значно менше.

 

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.