При свічках та з глечиками: Леся Нікітюк відпочиває в українському селі і спить на печі (ФОТО)

Леся Нікітюк відправилась на відпочинок. Ні, не за кордон, а українськими просторами. Де саме знаходиться улюблениця Сергія Притули - читайте в матеріалі від "Один Факт".

Українська телеведуча, блогерка, журналістка Леся Іванівна Нікітюк відправилась на відпочинок. Але замість заморських країн ця файна дівчина обрала для себе простори рідної неньки України.

Колоритні національні пейзажі, вбрання і справжня хата із піччю – ось все те, що чекало красуню Лесю під час подорожі.

Нікітюк поділилась із шанувальниками коротеньким відео, на якому вона сидить за столом, вбраним розписними українськими горщиками і керамічним чайником, скатертиною з національною українською вишивкою та вазоном із висушеними квітами. Замість звичайної лампи на столі в українській хаті запалена свічка. Стіна позаду вбрана вишитими рушниками.

А ще в Instagram Лесі Нікітюк можна побачити вранішню світлину, на якій дівчина… лежить на справжній українській печі – в блакитній сорочці та жовтеньких шортиках. Поряд з Лесею – подушка з елементами яскравої української вишивки.

Згідно з геолокацією, яку Леся Нікітюк поставила у своєму дописі – зараз вона перебуває у селищі Опішня на Полтавщині. Це поселення вважається одним із найдавніших на Полтавщині.

Старовинне козацьке містечко, що розташоване на пагорбах над річкою Ворсклою, відоме як осередок сучасного українського гончарства. Власне, вироби тамтешніх майстрів, якими прикрашена стародавня українська хатинка, і з’являються у відео Лесі Нікітюк.

В писемних джерелах Опішня вперше згадується у 12 столітті нашої ери. На протязі трьох останніх тисячоліть на території цього поселення активно розвивалося гончарство. На початку 20 століття в Опішні працювали понад 1000 майстрів гончарного діла. А ще в цьому селищі розвивається уся інфраструктура, яка необхідна для прийому гостей. В Опишні облаштовані декілька туристичних комплексів, є своя агросадиба, проводяться майстер-класи з лялькарства та кулінарії.

Підписники натхненно коментують світлини з відпочинку Лесі Нікітюк
Підписники натхненно коментують світлини з відпочинку Лесі Нікітюк

Під публікацією Лесі Нікітюк вже назбиралось більш ніж 190 коментарів. Багато фолловерів висловлюють свої думки щодо обраної локації. Звісно, що український стиль багатьом прийшовся до вподоби. Декому ця піч та рушники на стінах навіть нагадали літо в бабусі в селі. Деякі підписники написали в коментарях, що такий стиль дуже підходить ведучій.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?