15 років тому пішов з життя телеведучий “Галопам по європах”: що стало з трьома дітьми Ігоря Пелиха

Ігоря Пелиха українці запам'ятали переважно за телепрограмою "Галопам по європах". Тим часом у знаменитості були й інші цікаві проєкти. Після жахливої ДТП залишилася дружина й троє дітей.

Народився Ігор Пелих у Тернополі в 1974 році. З дитинства з братом, який був на 2 роки старший, постійно бешкетували. Якось хлопчики вирішили позмагатися, хто вище розгойдається на гойдалці. Молодший не втримався і випав, вибивши відразу кілька зубів. Старшого за це поставили в куток, а Ігоря втішили новою машинкою, якою він хизувався перед покараним братиком.

Де нині перебувають діти Ігоря Пелиха

Після 8 класу Пелих закінчив ПТУ. Деякий час працював майстром із ремонту взуття. Та творча жилка дала про себе знати. Юнак організував у Тернополі молодіжний “Вертеп” та робив музичну програму “Веселий Роджер”. Кілька років був бас-гітаристом року-гурту. І навіть спромігся організувати рок-фестиваль “Нівроку”.

Якось під час виступу музичного гурту сталася технічна заминка. Тоді Ігор вийшов до глядачів і жваво поспілкувався з ними. Стало зрозуміло, що він може стати гарним ведучим.

Де нині перебувають діти Ігоря Пелиха

У 24 роки активний молодик вирушає до Києва. Спочатку працював діджеєм на радіо. Потім на каналі “1+1” став співведучим програми “Не всі вдома”. Потрапити на телебачення Ігорю допомогла майбутня дружина Олександра Лозинська.

Саме вона запросила молодика на кастинг у шоу, в якому працювала сама. Вони з Пелихом почали тісно спілкуватися, а за 2 роки зіграли гучне молодіжне рок-весілля. Свідком був Фоззі з ТНМК.

Де нині перебувають діти Ігоря Пелиха

Коли “Не всі вдома” закрили, Ігор створив власну програму “Галопом по європах”, яка з успіхом виходила на ICTV 4 сезони поспіль. А 8 травня 2009 року сталося непередбачуване. Ігор із друзями вирушили о 5 ранку на весілля до Житомира, але втрапили в ДТП. Та автомобільна троща забрала життя 35-річного телеведучого.

Олександрі довелося самотужки підіймати трьох дітей. Іван нині боронить рідну землю в ЗСУ. Соломія захопилася музикою, як колись тато. Де нині перебуває найменша Устина, наразі невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Вагітні і стильні: які сукні носять українські зірки при надії — Джамала в зеленій, а Лілія Ребрик в білій

Вагітність – зовсім не привід забути про стильний одяг. Джамала і Лілія Ребрик довели, що при надії можна виглядати на всі 100%. Дивіться в добірці від "Один Факт", які сукні обрали вагітні зірки.

Гороскоп на 3 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Діва, Скорпіон: обдумайте всі свої плани

Гороскоп на 3 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Діва, Скорпіон: зірки прогнозують, що день буде сприятливий на вирішення складних завдань.

Гороскоп на 3 травня 2024 року для знаків Зодіаку Телець, Близнюки, Риби: день принесе вам творчі здобутки

Гороскоп на 3 травня 2024 року для знаків Зодіаку Телець, Близнюки, Риби: астрологи радять приділити час для себе та своєї творчості. Це піде вам на користь.

Навчатися ніколи не пізно: які професії здобувають в університетах Санта Дімопулос, Аліна Гросу, Лідія Таран

Аліна Гросу у 28 років, Санта Дімопулос у 36 років, Лідія Таран у 46 років вирішили продовжити освіту. Задля цього українські знаменитості роз'їхалися по всьому світу.