“У мене є правило”: Маша Полякова розповіла, скільки їй вдається заробляти щомісяця у соціальних мережах

Старша донька співачки Олі Полякової — Маша, розповіла про свою заробітну плату у 19 років. Дізнайтесь із матеріалу "Один Факт" — скільки саме заробляє дівчина у соціальних мережах.

19-річна донька популярної української виконавиці Олі Полякової — Маша Полякова, розповіла про свої заробітки у соціальних мережах. Виявилося, що в дівчини – доволі великий прибуток, адже щомісяця їй за роботу у соціальних мережах платять близько 100 тисяч гривень. Марія в свої молоді роки вже забезпечує себе самостійно, тому батьки їй кишенькових грошей не дають.

Донька Олі Полякової - Марія, розповіла, скільки вона зараз заробляє
Донька Олі Полякової – Марія, розповіла, скільки вона зараз заробляє

Інформацію про свої заробітки Марія оприлюднила самостійно, у програмі “33 питання” від радіостанції “Люкс-ФМ”.

Також Марія Полякова повідомила, який найдорожчий подарунок отримала від своїх батьків. Зараз дівчина живе окремо — в квартирі, яку їй подарували батьки. Ну як подарували… Ця квартира раніше належала рідній бабусі Маші. Коли бабуся померла і нерухомість перейшла у спадщину мамі та батькові дівчини.

За словами Марії — зараз вона мешкає в цій квартирі самостійно, але юридично нерухомість їй не належить. Саме квартиру Маша вважає цінним подарунком, який їй зробили батьки. Мама з батьком не поспішають переписувати цю квартиру на неї, але натяки на це вже є.

Щодо кишенькових грошей, то в них, за словами Марії — потреби немає. Адже вона зараз вже заробляє самостійно, активно веде соціальні мережі.

Я блогер — зізнається Маша. — В мене багато зараз реклами, ефіри я веду.

Щодо точної суми свого заробітку — Марія Полякова спочатку хотіла просто пожартувати. Вона розповіла, що їй вдається заробляти стільки, аби хватало на поїздочки на таксі. Але потім назвала суму, яку їй вдається заробляти зізналась, що їй вдається заробляти щомісяця близько 100 тисяч гривень.

Також Марія зізналась, що в своєму гаманці не носить готівку. Але зберігає в ньому купюру розміром 100 доларів. Її дівчина не витрачає, але носить завжди із собою на випадок виникнення критичних ситуацій.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?