Відчайдушні вчинки заради коханих: Хмара освідчився біля водоспаду, Камалія отримала літак у подарунок

Закоханий чоловік здатен на будь-які романтичні вчинки, що приводять у захоплення. Найбільшими романтиками, як з'ясувалося, є піаніст Євген Хмара та мільярдер Мохаммад Захур.

Євген Хмара та Дар’я

Піаніст-віртуоз виявився доволі романтичною натурою. Якось йому потрібно було супроводжувати кохану у подорожі. Євген мав важливу зустріч, тому не зміг сісти разом із дружиною в потяг.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Коли побачив, як через це засмутилася жінка, не стримався та скасував усі справи. Хмара сів у швидкісний потяг і прибув на місце раніше за жінку. Тож зустрічав її на пероні з букетом квітів.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Пропозицію руки й серця композитор зробив Дар’ї біля Ніагарського водоспаду. Відтоді пара вирішила, що кожні 5 років повторюватимуть обітницю саме в таких чарівних місцях. 5-річчя шлюбу відзначили біля водограю Вікторія.

Камалія та Мохаммад Захур

Побачивши на вечірці 25-річну співачку, пакистанський мільярдер закохався з першого погляду. За 2 місяці Захур зробив дівчині пропозицію руки й серця. В одну мить вона перетворилася на Попелюшку.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

Зірка поселилася у справжніх хоромах, де її затишок забезпечувало зо два десятки людей обслуги. Разом із чоловіком об’їздили весь світ, зупиняючись у найдорожчих готелях. Відтепер Камалія могла дозволити собі будь-який брендовий одяг, найдорожчі прикраси та найвишуканіші наїдки.

Найромантичніші вчинки знаменитостей

А одного разу українка похизувалася подарунком, який взагалі важко собі уявити. Коханий подарував дружині цілий літак. І це попри те, що вона вже мала власну конюшню від благовірного. Звісно, чоловік фінансував і співочу кар’єру знаменитості.

Новина про розлучення зіркової пари стала справжнім шоком для широкого загалу. Попри те, що Захур і Камалія начебто роз’їхалися, вони продовжують відпочивати разом за кордоном разом із доньками-близнятками.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.