Колишні чоловіки Ірини Білик: чим запам’ятався кожен та кого вважають найкрасивішим серед них (ФОТО)

Народна артистка Ірина Білик, який вже виповнилось 54 роки, за своє життя встигла декілька разів взяти шлюб. С ким у співачки були законні відносини? Читайте подробиці в матеріалі від "Один Факт".

Успіх в музичній кар’єрі — не єдине досягнення Ірини Білик по життю. Ця романтична білявка відома ще й своїми численними історіями кохання та скандальними розставаннями. Скільки шлюбів та вінчань було в Ірини Білик та з ким зі своїх чоловіків співачка наважилась народити дитину? Читайте про це в матеріалі від “Одного Факту”.

Юрій Нікітін — перший цивільний чоловік Ірини Білик. Він же був продюсером цієї співачки. Познайомились закохані завдяки… сусідці Ірини, яка одночасно із тим була рідною сестрою Юрія Нікітіна.

Ірина Білик та її колишній чоловік Юрій Нікітін
Ірина Білик та її колишній чоловік Юрій Нікітін

Ірина Білик зізнавалась, що вони з Юрієм щиро покохали одне одного. Але з часом жінці захотілося мати дітей, але її чоловік мріяв тільки про кар’єру. Нікітін був дуже суворим продюсером. Він домовлявся про декілька концертів на день для своєї підлеглої Ірини. Білик змушена була працювати без відпочинку і через це в неї почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Врешті решт їх пара розійшлася, а Ірина вирішила знайти собі більш надійного чоловіка — для створення родини і народження дітей.

Андрій Оверчук — наступний чоловік Ірини Білик, який теж вже встиг стати її колишнім. Цей хлопець певний час працював моделлю і мав дуже гарну зовнішність. Серед усіх чоловіків співачки саме Андрія можна назвати найкрасивішим. Андрій Оверчук став батьком старшого сина Ірини Білик.

Ірина Білик і модель Андрій Оверчук
Ірина Білик і модель Андрій Оверчук

Пара Білик та Оверчука офіційно розписана не була. Але на прохання матері Андрія закохані обвінчалися в церкві. На початку відносин з Оверчуком, який припав на 1998 рік – Ірина Білик вже мала певні матеріальні статки і тому від офіційної регистрації шлюбу відмовилася. Незважаючи на те, що Андрій Оверчук за своєю зовнішністю повністю підходив під омріяні ідеали чоловічої краси – в 2001 році ця пара все ж розлучилася. Втім, це ніяк не вплинуло на спілкування батька із сином Глібом. Ірина ж не стала перешкоджати цьому спілкуванню.

Дмитро Коляденко — третій чоловік Ірини Білик. Їх стосунки почались у 2002 році та закарбувались в пам’яті українців як одні із найскандальніших. Дмитро Коляденко розповідав, що кохання з Білик межувало на грані хвороби.

Ірина Білик із третім чоловіком Дмитром Коляденком
Ірина Білик із третім чоловіком Дмитром Коляденком

Розійшлася їх пара саме через численні скандали, які виникали внаслідок сильних ревнощів. Дмитро Коляденко в запалі почав хвататися за ножа і погрожувати Ірині Білик. Співачка пригадала, що її колишній чоловік Юрій Нікітін навіть зауважив тоді, що колись Коляденко може її вбити.

Втім, розставання не стало на перешкоді подальшому спілкуванню артистів. Білик та Коляденко продовжують товаришувати.

Дмитро Дікусар — четвертий обранець співачки Ірини Білик. Він працював хореографом і був молодше за неї на цілих 15 років. В 2007 році після бурхливого роману ця пара зіграла яскраве весілля в Ріо-де-Жанейро. Однак цей шлюб теж не вважався офіційним.

Ірина Білик та хореограф Дмитро Дікусар
Ірина Білик та хореограф Дмитро Дікусар

Потім Ірина Білик зізнавалася, що Дмитро Дікусар дуже переймався через те, що його кохана — дуже популярна у суспільстві. І тому за їх парою постійно та пильно слідкують. З часом співачці стало не цікаво жити із танцюристом. Ірина забажала більш серйозних стосунків. Білик розійшлася з Дікусаром через 3 роки неофіційних стосунків.

Аслан Ахмадов — перший офіційний чоловік Ірини Білик. Чоловік працював фотографом і режисером. Співачка вперше побачила свого нового коханого по телевізору. Він одразу привернув увагу виконавиці і дуже їй сподобався. Спочатку їх пара зійшлася у робочих моментах. Аслан з Іриною почали працювати разом. Ахмадов виступив режисером кліпу співачки на пісню “Девочка”.

Ірина Білик зі своїм першим офіційним чоловіком Асланом Ахмадовим
Ірина Білик зі своїм першим офіційним чоловіком Асланом Ахмадовим

Хлопець зіграв головну роль в цьому відео. В шлюбі з Ахмадовим в Ірини народився син. Однак виношувала дитину не сама Ірина, а сурогатна мати — на замовлення подружжя. Наявність дитини не врятувала цей шлюб. Ахмадов та Білик все ж розійшлися. Причиною розставання називають відстань. Ірина Білик більшу частину свого часу проводила в Україні — працювала та записувала тут пісні. А ось її чоловік обрав для будування кар’єри росію.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?