Ікона стилю: 39-річна Тіна Кароль обтягнула форми білосніжною сукнею та назвала головну деталь жіночої краси

Тіна Кароль здивувала своїх шанувальників новим романтичним образом до Дня усіх Закоханих. Співачка вбралася в білосніжну сукню. Дивіться в матеріалі від "Один Факт" світлини з її нової фотосесії.

Тіна Кароль вразила шанувальників новим, романтичним образом до дня Закоханих. Співачка вбралася в сукню чисто білого кольору з приталеним силуетом і корсетом. Свій романтичний образ Тіна доповнила білими рукавичками та фірмовими локонами. В поєднанні із ніжним макіяжем та прикрасами вся ця жіноча краса виглядає на світлинах по-справжньому святково.

Свої світлини в соцмережі Instagram Тіна Кароль супроводила дописом, в якому зазначила, що кожна жінка може приміряти на себе дуже багато різних образів. Але головний елемент жіночої краси — зовсім не прикраси чи стильна сукня, а… виразний погляд. Наприкінці цього допису співачка поцікавилась у своїх підписників, чи невідомий їм рецепт, який допомагає приховати від оточуючих сум, смуток чи розпач у погляді.

Білосніжна сукня, в яку вдяглась Тіна Кароль, дуже вигідно підкреслила стрункість її фігури. Співачка вже багато років поспіль займається йогою і підтримує себе у прекрасній формі, виконуючи надскладні асани. Один зі стилів, який в змозі виконувати Тіна Кароль — це аштанга. Нею займаються люди, які мають достатню гнучкість, витривалість та фізичну силу. Також Тіна Кароль не приховує від своїх прихильників, що активно займається медитаціями і працює над тим, щоб налаштовувати своє мислення.

Коментарі під романтичним дописом Тіни Кароль
Коментарі під романтичним дописом Тіни Кароль

Під дописом з яскравими світлинами користувачі соцмережі написали багато теплих коментарів та компліментів співачці. А ще поділились власними таємницями, які допомагають приховати сум в очах. Для деяких інструментом, який допомагає це зробити — є посмішка. Інші ж підписники співачки використовують для цього поклик серця і слідування йому.

Коментарі під дописом Тіни Кароль у білосніжній сукні
Коментарі під дописом Тіни Кароль у білосніжній сукні

На нещодавньому Нацвідборі до “Євробачення-2024” Тіна Кароль вразила своїм простеньким образом без макіяжу та в джинсах, виконавши пісню “Троянди”. Співачка зізналась, що таким чином вона хотіла відволікти увагу слухачів від власного образу та зосередити їх увагу на глибокому сенсі пісні та пронизливому вокальному виконанні.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.