“А можна, як Галя”: акторка Віталіна Біблів відверто розповіла, що думає про Безрук, яка обрала не Україну

Акторка Віталіна Біблів розповіла, чому більше не спілкується із своєю колегою по серіалу "Будиночок на щастя" Галиною Безрук. Подробиці цієї сумної історії вам розповість "Один Факт".

Українська акторка Віталіна Біблів у відвертій розмові із журналісткою Аліною Доротюк торкнулась болючої для неї та й багатьох її колег по творчому цеху теми. Вона стосується Галини Безрук, з якою Біблів працювала на одному знімальному майданчику під час зйомок серіалу “Будиночок на щастя”.

Справа в тому, що Галя зараз працює і живе в москві — тобто на території країни, яка розв’язала на Батьківщині Галини військові дії.

Віталіна Біблів раніше підтримувала зв’язок із колегою-зрадницею і довгий час виправдовувала поведінку Безрук. Але настав такий момент, коли Віталіна повністю припинила зі зрадницею будь-яке спілкування.

Під час інтерв’ю із Доротюк акторка пригадала влучний коментар Назара Задніпровського щодо ситуації з Галею Безрук. Він розповідав, що просто викреслив колишню колегу зі свого життя, попередньо вказавши на її негарний та цинічний вчинок.

Адже акторка-зрадниця не просто живе в країні, яка знищує її Батьківщину та рідний Краматорськ, але й відвідує пропагандистські заходи і виходить на червону доріжку разом із російськими пропагандистами та акторами, які підтримують повномасштабне вторгнення.

Власне, саме це обурює і Віталіну Біблів. Вона робить акцент на тому, що Галя може обирати замість Батьківщини – родину. Але при цьому ніде не світитися. Але ж колишня колега робить зовсім інакше: коли росіяни обстрілюють її рідне місто Краматорськ — ця файна дівчина виходить на червону доріжку фестивалю Михалкова. На думку Віталіни Біблів — саме через такі вчинки і проявляється справжня сутність людини.

Крім того, Віталіна Біблів зазначила, що розуміє, чому Безрук не виїхала з Росії. Цей вибір був на користь дитини, бо в доньки Галини — російське громадянство, через те, що її чоловік та батько дівчинки Артьом Алексєєв — громадянин російської федерації. Біблів наголосила на тому, що вибір на користь дитини ще можна зрозуміти. Але й почуття совїх знайомих та колег з України Галя могла б поважати. І перш ніж виходити у світ поряд з тими, хто ненавидить її Батьківщину — обміркувати, які почуття це викличе у тих, хто страждає зараз в рідній країні Галини від російської навали.

Віталіна Біблів вважає, що Галина Безрук через роки все одно буде відповідати за свій вибір, який зробила зараз. І в першу чергу — сама перед собою.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?