Звідки ростуть ноги у флешмобу “Тобі 21”: зірки залюбки показали себе в молодому віці – які вони милі

Соцмережами масово поширюється флешмоб "Тобі 21", суть якого полягає в оприлюдненні фотографій у 21-річному віці. Дехто вбачає у цьому безневинну забавку. Інші – загрозу.

Користувачі Facebook та Instagram масово викладають на власних сторінках світлини, зроблені замолоду. Флешмоб “Подивімося на тебе у 21” (Let’s see you at 21) запустив мешканець Аризони.

Зірковий флешмоб Тобі 21: Ганна Саліванчук

Самому Даміану Раффу 43 роки. Він виклав у мережу світлину 22-річної давнини. Тоді молодику минув 21 рік, і він зміг на законних підставах перехилити келих пива. В його штаті існують обмеження на вживання алкоголю. Для чоловіка це стало видатною подією в житті.

Зірковий флешмоб Тобі 21: Олена Мозгова

Хто б міг подумати, що #21 завіруситься, і його підхоплять мільйони користувачів по всьому світу. Українські селебріті не залишилися осторонь. Тож тепер маємо можливість споглядати на юних особистостей без краплі ботоксу та інших косметичних процедур на обличчі.

Зірковий флешмоб Тобі 21: MamaRika

Дехто висловлює застереження щодо участі в подібному флешмобі. Мовляв, окрім ностальгії, можете отримати вивчення вашого психологічного портрета недружніми спецслужбами.

Зірковий флешмоб Тобі 21: Любава Грешнова

Можливості штучного інтелекту нині досягли чималих висот, тож невідомо, чим загрожує оприлюднення світлин 20-30-річної давнини. Та, хай там як, можемо помилуватися цікавими фотографіями знаменитостей в юному віці.

Зірковий флешмоб Тобі 21: Даша Трегубова

Анна Саліванчук вирішила погортати старий альбом після чергової ракетної атаки. І сама трішки перемкнулася, й підписників розважила, адже є серед світлин доволі цікаві екземпляри.

Співачка за цей час устигла двічі змінити ім’я з Насті Кочеткової на Еріку, а згодом і на MamaRika. У 21 зірці пощастило перебувати на “Фабриці зірок. Суперфінал”.

Нині Олена Мозгова – відома продюсерка, а майже 3 десятиліття тому, як бачимо, робила співочу кар’єру.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.