29-річна дружина Віктора Павліка у косметолога: судини, синці, плями – від чого ще позбавляється Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка, 29-річна Катерина Репяхова, у День закоханих пішла до косметолога. Що саме робила кохана жінка співака та заради чого — читайте про це у матеріалі від "Один Факт".

Катерина Репяхова — молода дружина співака Віктора Павліка, днями поділилась в Stories Instagram цікавою інформацією щодо бьюті-процедур, які вона проходить у косметолога. Спочатку дівчина розповіла про серйозну помилку, яку допустив у День закоханих її чоловік. За словами блогера та молодої матусі — Віктор Павлік вже за традицією, як і 8 минулих років поспіль, забув подарувати їй букет квітів.

Мабуть не заслужила — зауважила Катерина Репяхова і… вирішила покохати сама себе.

Власне, любов до себе й підштовхнула дівчину до візиту в косметологічний кабінет. Цікаво, що Віктор Франкович проти того, аби його дружина робила будь-як пластичні операції. Але його думка Катерину на шляху до ідеальної зовнішності зовсім не зупиняє. В минулому році Репяхова зробила собі пластику носа, а в подальшому мріє також і про мамопластику.

Катерина Репяхова відвідала косметолога
Катерина Репяхова відвідала косметолога

У День Закоханих Репяхова також відвідала косметолога і показала, які проблеми їй допомагає вирішувати цей спеціаліст. За словами Катерини — в неї дуже багато косметологічних запросів. Наприклад, дружина Віктора Павліка мріє видалити синці під очима, червоні плями на щоках, а ще — тоненькі судини біля носа. Крім того, блогерка запланувала розчинити філери на губах. Ось такий величенький перелік процедур.

А ще Катерина Репяхова мріє про те, аби їй зробили контурну пластику підборіддя. Вся ця складна робота над зовнішністю не дуже подобається Віктору Павліку. Він зазвичай свариться навіть через те, що Катерина Репяхова купує собі щось новеньке з речей. На думку Віктора Франковича — в кожної жінки повинна бути лише одна куртка на зиму та дві пари взуття на сезон. А ось на зауваження щодо квітів співак, на диво, відреагував вибаченнями і пообіцяв обов’язково виправитися.

 

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?