Скільки коштує будинок під Києвом, як у Тіни Кароль: стати її сусідом можна за кілька сотень тисяч доларів

Маєток під Києвом Тіні Кароль подарував чоловік Євген Огір на честь народження сина Веніаміна. Тим, хто хоче поселитися по сусідству з зіркою, доведеться неабияк брязнути гаманцем.

Нерухомість Тіни Кароль розташована на вулиці Лісовій у селі Зазим’я. Тут співачка проводить час в очікуванні, коли приїде на канікули з Лондона син Веніамін. Будівля має 3 поверхи та займає 350 кв.м.

Тіна Кароль показала свій 3-поверховий будинок

Щоб придбати будинок у цьому районі, доведеться викласти від 250 до 500 тисяч доларів. Тож шанси жити по сусідству з зіркою має далеко не кожен.

Тіна Кароль показала свій 3-поверховий будинок

Непосидюча Тіна не сидить без діла. Постійно облаштовує оселю ззовні та всередині. Кароль змінила конфігурацію подвір’я на 20 соток, добудувала майданчик для гостьового паркінгу, висадила зелену огорожу.

Тіна Кароль показала свій 3-поверховий будинок

Для відпочинку й шашликів у дворі зведена спеціальна лаунж-зона, є басейн та невеличке футбольне поле. Дбайлива господиня виділила місце під вирощування троянд та городини. Співачка обожнює поратися на городі та в садку. Звісно, основну роботу виконує садівник, а знаменитість працює лише в задоволення.

Тіна Кароль показала свій 3-поверховий будинок

Будинок було придбано у 2007 році. У 2014-му відбулися входини. Окрім вітальні та спалень у просторому будинку є студія, тренажерний зал. Ціла кімната виділена під призи – справжній музей. Тут же зберігаються всі сценічні наряди та численне взуття.

Тіна Кароль показала свій 3-поверховий будинок

Кабінет Євгена співачка залишила без змін. Там час зупинився – усе, як було за життя господаря. Натомість для своїх забаганок Тіна не має меж. Коли їй закортіло мати у спальні на 3 поверсі білий рояль, вона його туди підняла.

Робітники були певні, що це неможливо, але Кароль настояла на своєму. Довелося розбирати частину сходів, щоб завершити розпочате.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?