Понад 30 років разом: неймовірна історія кохання Руслани Лижичко та Олександра Ксенофонтова

Співачка Руслана Лижичко — не тільки успішна артистка, але й щаслива дружина. З чоловіком Олександром Ксенофонтовим вона в шлюбі вже багато років. "Один Факт" познайомить вас з історією їх кохання.

Руслана Лижичко – українська співачка, продюсер та автор-виконавець власних пісень.

Руслана в 2004-му році стала переможницею міжнародного конкурсу “Євробачення”, виступивши з піснею “Wild Dances”. За цю перемогу Руслану удостоїли звання Народної артистки України. А ось її чоловік, Олександр Ксенофонтов – тоді отримав звання заслуженого діяча мистецтв. В 2006 році пісня Руслани на німецькому телебаченні була визнана кращою піснею “Євробачення”.

Зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим Руслана Лижичко побралась законним шлюбом понад 25 років тому. Співачка пригадувала, що з коханим вони познайомились дуже просто. Олександр на той час тільки починав працювати режисером на студії, покинувши колишнє місце роботи у львівському клубі любителів чаю. Хтось із спільних знайомих порадив Руслані познайомитись із Олександром, щоб отримати декілька корисних порад щодо роботи. Власне, на студії  за роботою ця пара і подружилася.

Стосунки Руслани Лижичко і Олександра Ксенофонтова почалися з музичної студії
Стосунки Руслани Лижичко і Олександра Ксенофонтова почалися з музичної студії

Відносини Руслани та Олександра розвивались дуже стрімко. Разом вони їздили на гастролі, проводили увесь час вдвох і майже не розлучалися. Друзі та знайомі навіть жартували і називали їх пару сіамськими близнюками.

Руслана пригадала, що її чоловік — той ще романтик. Жодне побачення в них не обходилося без приємних сюрпризів.

Втім, були часи, коли Руслані довелось на певний час розлучитись із коханим та поставити стосунки на паузу. Сталось це в той час, коли їй з мамою довелось їхати до Кропивницького, щоб навчатись там вокалу і працювати в музичній студії.

Але потім Руслана Лижичко все ж повернулась назад, до Львова і стосунки з Олександром відновились. Співачка зізнається, що завжди відчувала, що Ксенофонтов — її чоловік, її Доля.

Довгий час Руслана та Олександр приховували свої відносини від оточуючих. В їх особистому житті було чимало романтичних вчинків, але самій співачці найбільше запам’ятався цінний подарунок, який їй зробив коханий. Олександр подарував їй музичну студію і їх власному будинку.

Руслана Лижичко розписувалась із чоловіком Олександром Ксенофонтовим без весільної сукні, у буденному одязі
Руслана Лижичко розписувалась із чоловіком Олександром Ксенофонтовим без весільної сукні, у буденному одязі

Навіть зараз, через багато років подружнього життя Руслана мало розповідає про особисте. Саме такою й була її домовленість із Олександром — залишати особисті відносини поза зоною уваги суспільства. Подружжя впевнено, що щастя полюбляє тишу, а справжня магія любові зберігається лише в повній таємниці. Та й що там казати, якщо навіть власне весілля молодята багато років тому… приховали від батьків і друзів.

Під час розпису у Руслани не було весільної сукні, а в Олександра — гарного костюму. Розпис був спонтанним поривом душі і… найпрекраснішим кроком в житті цієї чудової пари.

Руслана називає свого чоловіка частинкою самої себе. А ще зізнається — в їх парі бувають розбіжності та сварки. Але вони із Сашком завжди долають труднощі разом і знаходять компроміс у вирішенні складних питань.

Зараз родина і для співачки, і для продюсера Олександра Ксенофонтова – міцний тил та опора, без якої неможливо представити життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.