Куди зник Андрій Доманський: зірковий ведучий українського телебачення, який вів концерти до Дня Перемоги

Український ведучий Андрій Доманський відомий глядачам скандальними висловлюваннями під час проведення концертів до дня Перемоги. "Один Факт" пропонує вам дізнатись, де зараз знаходиться Доманський.

Андрій Юрійович Доманський — відомий український ведучий родом зі славетного міста Одеса. Його кар’єра почалася в 1994 на радіо, а через шість років після цього став вести програму “Підйом”. Потім в його послужному списку були програми “Все для тебе”, “Фабрика зірок” та інші.

Український ведучий Андрій Доманський з дружиною і донькою
Український ведучий Андрій Доманський з дружиною і донькою

Багатьом глядачам Доманський запам’ятався як скандаліст і той, хто намагався просувати на українському телебаченні російську пропаганду. Не дивно, що після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Доманський зовсім зник із українського інформаційного простору. А ось куди? “Один Факт”спробував в цьому розібратися.

Багато хто з українців може подумати, що Андрій Доманський після початку вторгнення виїхав до росії. Але насправді за інформацією від блогера та журналіста Слави Дьоміна — Доманський переховується від російських ракет десь в Європі. Також журналісту вдалось поспілкуватись із спільними знайомими, які розповіли про те, що Доманський чкурнув за кордон цілком законно.

Адже він — багатодітний батько п’ятьох дітей, троє з яких — ще неповнолітні. А ще Дьомін повідомив, що особисто писав Доманському з приводу запису інтерв’ю. Але зірковий ведучий його пропозицію повністю проігнорував.

Андрій Доманський - багатодітний батько, який виховує п'ятьох дітей
Андрій Доманський – багатодітний батько, який виховує п’ятьох дітей

Андрій Доманський ще до повномасштабного вторгнення здобув в українському суспільстві сумну і скандальну славу. І все через те, що намагався на українському каналі “Інтер”просувати російські пропагандистські настрої. Однак після початку вторгнення Доманський швиденько перевзувся і записав відео на підтримку України. А після цього – взагалі зник з екранів і навіть більше — видалив усі свої соціальні мережі.

В 2018 році Андрій Доманський потрапив у гучний скандал під час проведення ефіру концерту до дня Перемоги. Його вислів про те, що вулиці Києва перейменовують на імена фашистських злочинців — викликав обурення в багатьох українців.

За інформацією від блогера Слави Дьоміна, Доманський оселився в одній з країн Балтії (Латвія, Литва чи Естонія).

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?