“Він дуже хоче”. Олег Винник мріяв повернутися до України, але дехто став на заваді: про що мовчить зірка?

Знаменитого українського виконавця Олега Винника досі чекають на батьківщині, адже в нього неймовірна кількість шанувальниць, незабутній репертуар і все ще велика кількість друзів в шоубізі.

Єдине велике інтерв’ю з Олегом Винником, яке з’явилося в доступі для українців за останні 2 роки було доволі інформативним, але навіть 2 години відвертої розмови не змогли пролити світло на все, що відбувається у житті колишнього повелителя вовчиць.

Колишнього тому, що його популярність з кожною хвилиною згасає. Естрада не терпить подібних перерв і може не дати повернутися співаку і не дозволить забратися на цей Олімп ще раз.

Ворожка Марія Тиха розповіла, що відбувається з Олегом Винником

Один факт про Олега Винника, який не знала навіть його дружина Таюне
Ворожка Марія Тиха розповіла, що відбувається з Олегом Винником

Це розуміють як його шанувальники, так і сам артист. Саме тому у цьому інтерв’ю він неодноразово наголосив на тому, що дуже хоче повернутися, мріє відновити гастрольну діяльність, але на той момент все опиралося в його юридичні проблеми з колишнім продюсером.

Адже після 24 лютого чоловіки, які колись дуже дружили і були пов’язані релігійно, раптом посварилися та розірвали контракт.

Продюсер Олега настільки злився, що навіть проводив маніпуляції на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, що фанати трактували як не дуже тактовну поведінку. Олег тим часом наполягав на тому, що попри свою еміграцію до Німеччини продовжує допомагати Україні, надсилає немаленькі гроші і робить все для того, щоб хоча б трошки вплинути на перебіг подій.

Хтось поставився до цього позитивно, хтось негативно. Адже за увесь цей час Олег досі жодного разу не був в Україні, принаймні за офіційною версією. Навіть коли з’явилася звістка про те, що Олег з’явився в Києві, його команда дану інформацію спростувала, хоча могла цього не робити.

Мабуть саме тому нещодавно популярна ворожка Марія Тиха поділилася своїми думками на рахунок того, чи повернеться артист додому.

“Він дуже хоче. Хто ж буде стільки грошей втрачати? Він дуже багато втратив грошей. Він хоче повернутися, але не факт, що його приймуть тут”, – зазначила Тиха у новому випуску на своєму YouTube-каналі.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.