Алла Мазур, Олена Кравець та інші українські знаменитості, які народили дітей після 40 років

В українському шоу-бізнесі є багато жінок, які народили дитину в доволі зрілому віці — вже після 40-ка років. До кого саме радість материнства завітала на п'ятому десятку - читайте на "Один Факт".

Алла Мазур

Телеведуча Алла Мазур народила сина в 41 рік
Телеведуча Алла Мазур народила сина в 41 рік

Журналістка та телеведуча Алла Мазур вперше відчула радість материнства у віці 43 років. Зараз зірка українського телебачення народила сина і наразі виховує його самостійно. Ім’я чоловіка, від якого народила хлопця — Мазур й досі тримає в таємниці.

Алла Мазур часто ділиться на своїй персональній сторінці в Instagram із користувачами досвідом виховання дитини, а також дає поради, як зберегти баланс між спілкуванням із дитиною, турботою про власне здоров’я та роботою.

Олена Кравець

Олена Кравець зі своїми двійнятами, яких народила в 39 років
Олена Кравець зі своїми двійнятами, яких народила в 39 років

Українська комедійна акторка Олена Кравець, яка раніше працювала в студії “Квартал 95” — виховує трьох дітей. Старшу доньку зірки звуть Марія. Коли дівчинці було вже 13 років — зіркова матуся подарувала їй братика та сестричку. Олена Кравець народила двійнят Катерину та Івана у доволі зрілому віці — коли їй виповнилося вже 39 років.

Друга вагітність стала для Олени Кравець поштовхом для саморозвитку. Акторка опанувала курси зі скорочитання та запустила власну лінію одягу для вагітних українок.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик наважилась на третю вагітність в 42 роки
Лілія Ребрик наважилась на третю вагітність в 42 роки

Телеведуча Лілія Ребрик очікує народження третьої донечки протягом місяця. Зараз зірці українського телебачення вже виповнилося 42 роки, тож її теж можна віднести в цю добірку.

Лілія Ребрик понад 12 років перебуває в щасливому шлюбі з танцівником, а нині — захисником України, Андрієм Диким. Подружжя познайомилось під час спільної роботи, але стосунки між ними розпочались лише через деякий час – бо і Андрій, і Лілія мали інших партнерів. В шлюбі в них народилось вже 2 дівчинки, і зараз закохані із нетерпінням чекають народження третьої дитини. Лілія Ребрик повідомляла, що щаслива зустріч з третьою донечкою за прогнозами лікарів, відбудеться у березні 2024 року.

Джамала

Співачка Джамала вагітна третьою дитиною в 40 років
Співачка Джамала вагітна третьою дитиною в 40 років

Нещодавно стало відомо і про вагітність ще однієї зірки української естради — співачки Джамали, якій вже виповнилося 40 років. Артистка вже виховує двох синів: первістка на ім’я Емір-Рахман та його молодшого братика Селіма-Ремзі від чоловіка Бекіра Сулейманова.

Про третю вагітність співачка Джамала повідомила напередодні Нацвідбору до Євробачення-2024 року, в якому брала участь. На своїй сторінці в соцмережі Instagram переможниця конкурсу “Євробачення-2016” оприлюднила світлину в сукні ніжного кольору, під якою помітно великий живіт. Стать дитини Джамала поки що тримає в таємниці.

Олена Мозгова

Продюсерка Олена Мозгова народила третю доньку Соломію в 41 рік
Продюсерка Олена Мозгова народила третю доньку Соломію в 41 рік

Українська продюсерка Олена Мозгова — багатодітна матуся. Вона виховує трьох доньок. Євгенія та Зоя народились у шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим, а ось молодша дівчинка Соломія — донька музиканта Девіда Аксельрода. Її Олена Мозгова народила у віці 41 року. Через 4 місяці після пологів щаслива матуся дала пораду усім жінкам, які вагаються, чи варто народжувати дитину в зрілому віці:

Якщо ви завагітніли — народжуйте і навіть на сумнівайтеся Ви навіть уявити не можете, яке це щастя – написала продюсерка.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.