Таємниці життя Даші Астаф’євої: подруга Дурнєва розповіла про відсутність дітей та невдалі романи

Даша Астаф'єва розкрила всі таємниці щодо особистого життя: чому зірка досі не має дітей та чи планує найближчим часом вийти заміж за свого обранця.

Даша Астаф’єва в інтерв’ю зі Славою Дьоміном відверто розповіла про причини відсутності дітей у її житті. Вона визнала, що вже давно мріяла стати матір’ю, але всі її стосунки з чоловіками завершувалися нещасливо. Це ставало причиною значного емоційного стресу.

Деякий час тому, коли емоційний стан Даші був на найнижчій точці, вона навіть розглядала можливість штучного запліднення, але подруга переконала її відмовитися від цієї ідеї.

На даний момент Даша Астаф’єва розповідає, що її відносини зі своїм коханим, з яким вона познайомилася під час війни і з яким живе, є дуже щасливими та глибокими. Вона відкрито заявляє, що готова народити йому дитину і не соромиться висловлювати свої почуття.

Щодо особистих стосунків, зірка сказала, що їй не пропонували руку і серце, але вони з обранцем серйозно розмовляли про майбутнє. Вона визнала, що за певних обставин бажання може змінитися. Проте вона наголосила, що не хоче уникати відповідальності, але ситуація зараз не сприяє святкуванням і особистому щастю, оскільки країна переживає важкі часи.

Даша Астаф'єва розповіла, чому не має дітей та коли планує вийти заміж
Даша Астаф’єва розповіла, чому не має дітей та коли планує вийти заміж

Проте здоров’я є серйозною проблемою, що ускладнює цей процес. Сильний стрес, з яким вона зіткнулася, і рекомендації лікаря змусили її подумати про відпочинок, адже вона зараз не в тій фізичній та емоційній готовності для народження дітей.

Це важливо, оскільки здоров’я матері є ключовим для успішного ведення вагітності та народження здорової дитини. Тому, незважаючи на бажання материнства, Даша дотримується медичних рекомендацій та старанно ставиться до свого фізичного та емоційного здоров’я.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?