Христина Соловій показала свою маму: ця гарна жінка могла б стати тещею для Святослава Вакарчука

Співачка Христина Соловій нарешті показала маму в своєму дописі в соціальних мережах: що саме стало причиною появи фото разом у своєму інстаграм.

Сьогодні у мами Христини Соловій день народження, і вона вирішила поділитися радісною митью зі своїми фанатами, опублікувавши у своєму Instagram знімок, на якому вони зображені разом та зазначила:

Сьогодні день народження у моєї мами. Вже подзвонила и все розказала. Подзвони і ти своїй мамі.

Деякі прихильники зауважили, що мати співачки могла би стати тещею Святослава Вакарчука, якщо врахувати раніше поширені чутки про роман між співачкою та ним. Однак для інших ця історія вже давно втратила актуальність та була забута.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук
Христина Соловій та Святослав Вакарчук

Не минуло й без особистих переживань: колись аудиторія помітила певну хімію між Христиною та її наставником, хоча жодних прямих доказів цьому ніколи не було. Плітки про їхній роман були довго, проте, музиканти низку разів спростовували ці чутки.

Пізнише Христина Соловій заявила, що більше не підтримує близькі стосунки з Святославом Вакарчуком. Але варто зазначити, що згодом історія закінчилась та Христину зі Святослава перестали обговорювати, скоріше за все через те, що між ними не було нічого, крім професійних зв’язків.

Незважаючи на скандали та гучні спекуляції, Христина Соловій та Святослав Вакарчук залишаються сфокусованими на своїй музичній та творчій діяльності. Їх нові композиції продовжують зачаровувати слухачів за їхньою глибиною та емоційною наповненістю. Попри всі турбулентності публічного життя, ці талановиті музиканти не втрачають зору на свої творчі цілі та не збиваються з вибраного шляху.

Вони продовжують експериментувати зі звуками, втілюючи в своїх піснях новаторські ідеї та теми, що стосуються сучасного світу та людських почуттів.

У цей особливий день мати Христини отримала безліч теплих та щирих побажань від шанувальників із привітаннями для мами. І, звичайно ж, не обійшлося без участі близьких друзів і родичів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?