Алан Бадоєв отримав зізнання в коханні від помічниці Яни Мазаєвої: друга режисерка обожнює свого боса

Складається враження, що між двома режисерами – Аланом Бадоєвим та Яною Мазаєвою – далеко не робочі стосунки. Принаймні зізнання в коханні одне одному вони вже встигли зробити.

Друга режисерка Алана Бадоєва Яна Мазаєва виклала в мережу Інстаграм світлину, на якій радісно посміхається й тримає величезний букет рожевих троянд. А керівник цьомає дівчину в щоку. Підпис під фото доволі романтичний:

“Любов! Любов, то мій Алане, неважливо, скільки часу пройде, він буде Богом даний мені, а я йому!”

Погодьтеся, допис, доповнений сердечками, не тягне на звичайну ввічливість, яка зазвичай складається у стосунках між босом та підлеглою. Алан живо відгукнувся на пост, додавши ще більше підозр у романтичності стосунків між колегами:

“Янусю, я і ти – то всесвіт!”

Чоловік теж не стримався, щоб накидати сердечок для Яни. Чимало відомих людей не залишилися осторонь, поставивши файника закоханій парі. Серед них і Наталя Синельникова, дружина відомого блогера Євгена Синельникова, який певний час вів програму “Орел і решка”.

Яна Мазаєва зізналася в коханні Алану Бадоєву

До речі, саме Яна свого часу сповістила загалу про весілля цієї пари, влаштоване на розвалинах власного будинку в зруйнованій росіянами Бучі влітку 2022 року. Тут закохані провели 2 тижні під час бомбардувань на початку повномасштабного вторгнення. Саме тоді у підвалі й заручилися. А вже після звільнення населеного пункту повернулися, щоб дати обітниці у шлюбі.

Яна Мазаєва зізналася в коханні Алану Бадоєву

Мазаєва взяла активну участь у зніманнях документальної стрічки Алана Бадоєва “Довга доба”, прем’єру якої телеглядачі зможуть побачити 24 лютого на каналі “1+1 Україна”. Прем’єра стрічки в столиці вже відбулася.

Це унікальний проєкт не про війну, а про людей у перші дні війни. Знімальній команді довелося переглянути незлічену кількість записів із телефонів українців, зібравши найхарактерніші моменти докупи. Можливо, саме під час спільної роботи над стрічкою Яна й Алан відчули один до одного справжні почуття.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?